Lamellen zonwering
Berschenhoek

Onze klant wilde een oplossing om de zon tegen te houden in hun woonkamer terwijl ze tegelijkertijd genoten van het prachtige uitzicht. Ons team heeft samengewerkt met de klant om te bepalen welke soorten panelen en ontwerpen het beste zouden passen in hun ruimte. Dit resulteerde in een uniek ontwerp van schutterpanelen die perfect aansluiten bij de stijl van hun huis en tegelijkertijd functioneel zijn.

De panelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om de zon tegen te houden zonder het uitzicht te blokkeren. Bovendien zijn de panelen eenvoudig te bedienen, waardoor de klant gemakkelijk de hoeveelheid licht en zon kan regelen.

We zijn erg blij met het eindresultaat en de tevredenheid van onze klant. Dit project is een perfect voorbeeld van hoe maatwerkoplossingen kunnen bijdragen aan de esthetiek en functionaliteit van een ruimte. We zijn altijd bereid om met u mee te denken en u te helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw specifieke zonweringbehoeften.


Start uw project nu

Meer terrasoverkappingen

In de praktijk

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk