Tuinkamer met lamellendak bij l'Orangerie
Een veranda met nog meer flexibiliteit

Steeds meer wordt er gekozen voor een veranda met een lamellendak. De moderne stijl en de flexibiliteit van het dak spelen hierbij een grote factor. Doordat u de lamellen kunt verstellen, en bij sommige uitvoeringen ook volledig op kan schuiven, heeft u altijd het best haalbare klimaat onder uw overkapping. 

Imago5
Imago10
Imago
Waar stijl en functionaliteit samensmelten

Wie denkt aan Italiaans design denkt aan strakke lijnen, prachtig design en subtiele details. Dat is ook precies wat...

meer informatie

BioclimaticsMaestro10
BioclimaticsMaestro9
Maestro
Een oud concept in een nieuw jasje

De pergola zelf is al een oud concept. De Romeinen en Grieken wisten het vroeger al te waarderen en gebruikten het al...

meer informatie

_0019_Alba9.jpg
_0018_Alba8.jpg
Alba
De Ferrari onder de lamellenoverkappingen

Stijlvol, chique en vol moderne technologie. Met deze lamellenoverkapping vloeien binnen en buiten naadloos in elkaar...

meer informatie

Bart 1920x1200
Op zoek naar meer?
Dit is nog maar een klein gedeelte van onze selectie

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u nog andere vragen over onze producten? Wij bieden nog meer opties aan....

meer informatie

Een tuinkamer met een lamellendak kan geschikt zijn voor uw huis, afhankelijk van uw specifieke wensen en het ontwerp van uw huis. Daar het strakke karakter en gesloten dak is het belangrijk om te overwegen waar u definitief voor kiest. Het is belangrijk om te overleggen met een adviseur om te bepalen of deze optie geschikt is voor uw woning.

In de meeste gevallen kan een tuinkamer met een lamellendak op afstand worden bediend. Afhankelijk van het systeem kan dit ook via uw mobiele apparaat. 

Jazeker kan dit, in gesloten stand kunt u prima in de tuinkamer verlbijven. Het is uiteraard altijd mogelijk dat er iets spatwater is, dit varieert erg per situatie. In geval van vorst en sneeuw gelden er speciale regels, informeer hiernaar bij de adviseur!

Sommige tuinkamers met lamellendaken zijn beter geschikt voor gebruik in de winter dan andere. Het is belangrijk om te overleggen met onze adviseurs over de beste optie voor uw specifieke situatie.

Monteur tuinkamer Daniel Mulder.jpg

Maatwerk tuinkamers

Laat uw droomtuinkamer werkelijkheid worden

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk tuinkamers die zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van weloverwogen keuzes voor stijl, afmetingen, functionaliteit en nog veel meer.

Projecten van l'Orangerie

Tuinkamer's met lamellendak