Muurkassen bij l'Orangerie
Ideaal voor beperkte ruimtes

Muurkassen zijn de ideale oplossing als u beperkte ruimte heeft of als u geen vrijstaande kas wilt. Een muurkas wordt tegen een rechte wand van bijvoorbeeld uw woning of schuur geplaatst. Dezelfde muur kan dan handig worden gebruikt om schappen of stellingen te dragen. Muurkassen gebruiken de warmte van de muur waartegen ze geplaatst zijn: ideaal voor het klimaat in de kas!

Midi cat image
Midi
Maak het meeste van elke vierkante centimeter tuin
Tropic muurserre cat image
Tropic Muurserre
Moeite met kiezen?
Vind de perfecte kas in slechts enkele stappen

Laat onze handige keuzehulp je helpen bij het vinden van de juiste muurkas die optimaal gebruikmaakt van jouw beschikbare ruimte

Start de Keuzehulp
DSC00841

Maatwerk

Een glazen ruimte naar eigen wens

l'Orangerie biedt u net dat extra palet opties en geeft u de mogelijkheid om uw tuinkas helemaal naar uw eigen smaak en wensen samen te stellen. Wilt u bijzondere afmetingen? Wilt u helemaal zelf bepalen welke materialen er gebruikt worden? Met ons merk is alles mogelijk.

Ja, dit is mogelijk. Uiteraard zullen wij adviseren in de standaard mogelijkheden als die ook passen bij uw wensen. 

Ja, kassen kunnen op maat  worden gemaakt in elke gewenste kleur en met elk gewenst materiaal, zodat ze aansluiten bij jouw stijl en het decor van je tuin.

Het kan zijn dat een kas op maat duurder is dan een standaard kas, omdat het extra tijd en moeite kost om het op maat te maken.

Het bestelproces zal nagenoeg hetzelfde zijn als bij een standaardkas echter tijdens de montage zal er meer uur aan besteed moeten worden om het geheel op maat te krijgen. Denk hierbij doorgaans aan 1 á 2 dagen extra montage.

Ja, kassen op maat kunnen worden gemaakt met speciale functies of opties. Denk hierbij aan automatische ventilatie, verwarming of bewatering, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Projecten van l'Orangerie

Muurkassen

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk