Over l'Orangerie
Persoonlijke benadering en het beste advies

Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang tuinkamers, tuinkassen en terrasoverkappingen verkoopt aan particulieren en professionelen. Ons doel is om iedereen de kans te geven om van hun tuin te genieten, ongeacht het weer. Of u nu op zoek bent naar een luxe veranda om te relaxen, een praktische tuinkas om te kweken of een stijlvolle terrasoverkapping om buiten te kunnen eten, wij hebben voor ieder wat wils. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en duurzaam en bieden veel mogelijkheden voor het creëren van een comfortabele en sfeervolle buitenruimte. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren door de vele opties die wij bieden. Wij hopen dat u binnenkort ook deel uitmaakt van onze tevreden klanten!

  • 2500+ tevreden klanten
  • Veel opties voor persoonlijke aanpassing.
  • Deskundig advies en professionele installatie.
  • Eigen ervaren montage team
Volledig team Lorangerie buitenverblijven
Het team
Bekijk meer
Wij zijn dealer van
Logo - Euroserre

Euroserre is een Belgisch familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar werkzaam is in de kassenbranche. Dankzij al die jaren ervaring en de doorlopende productontwikkeling staan zij garant voor prachtige en duurzame kassen die een echte verrijking zijn voor elke tuin.

Uw product op onze website
Logo - Aluxe

De producten van Aluxe staan voor duurzaamheid, kwaliteit en geproduceerd volgens Duitse maatstaven. Glazen schuifwand of veranda, met een maatwerk product van Aluxe tilt u uw hele tuin naar een hoger niveau.

Logo - Corradi

Uit het land van de Ferrari en de Lamborghini komen ook de producten van Corradi, en qua stijl en elegantie doen deze zeker niet onder voor deze luxe automerken! Lamellendaken, zonweringen, horecaoverkappingen; u bedenkt het, zij hebben er een gepaste oplossing voor.

Logo - Allround

Allround zonweringen is een fabrikant van kwalitatief hoogstaande zonweringen. Deze zonweringen zijn zowel als optie op uw veranda verkrijgbaar maar ook als bijvoorbeeld vrijstaande pergola zonwering. Door te spelen met de doekkleur en de kleur van de omkasting creëert u een zonwering die helemaal naar uw smaak is.

Logo - Luxxout

Zonweringen, aluminium pergola’s en lamellen panelen zijn de producten waarmee Luxxout naam heeft gemaakt en waarmee ze zich vandaag de dag nog steeds onderscheiden. Zowel maatwerk als standaardoplossingen voor elke situatie.

Logo - Unicos

De slogan van Unicos is Unmatched Outdoor Experiences, en dat is precies waarmee zij zich onderscheiden. Buitenkeukens van hoogwaardige materialen, helemaal aangepast naar uw wensen: bij Unicos is (bijna) alles mogelijk.

Waarom

kiezen deze klanten voor ons?