Onze missie

Bij l'Orangerie buitenverblijven staat ons team voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste product voor je tuin. Onze medewerkers zijn professioneel en deskundig, en hebben jarenlange ervaring met het verkopen en installeren van tuinkamers, tuinkassen en terrasoverkappingen. Ze zullen je graag advies geven over de verschillende opties en mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Bovendien staan ze altijd klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen. Met ons team ben je verzekerd van deskundig advies en professionele service van begin tot eind.

Bart

Bart

Oprichter

l’Orangerie volgens Bart:

We zijn l’Orangerie begonnen met het doel om mensen goed te adviseren omtrent het product wat ze willen, passend bij hun situatie. Gelukkig lukt dit erg goed! De ervaring is namelijk dat elk project weer anders is door de situatie of de wensen van de klant. Samen met een enthousiast team en in persoonlijk overleg willen we het beste uit uw buitenleven halen met onze sfeervolle producten!

Jouk

Jouk

Adviseur

Van jongs af aan was Jouk al geïnteresseerd in tuinen en buitenverblijven en hij droomde ervan om ooit zijn eigen bedrijf op te zetten. Na jarenlange ervaring in de tuinbranche besloot Jouk om zijn droom waar te maken en l'Orangerie buitenverblijven op te richten.

Vanaf het begin was Jouk vastbesloten om alleen producten van hoge kwaliteit te verkopen en ging hij op zoek naar leveranciers die dit konden bieden. Dit bleek een goede keuze, want al snel werd l'Orangerie buitenverblijven een begrip in de tuinbranche. Vandaag de dag is Jouk nog steeds betrokken bij het bedrijf en blijft hij zich inzetten om de beste producten en service te bieden aan zijn klanten.

Herbert

Herbert

Marketing

Herbert is de marketingmanager van l'Orangerie, een bedrijf dat prachtige buitenverblijven aanbiedt. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie van het bedrijf om zoveel mogelijk mensen te bereiken en hun producten te laten zien.

Met zijn creativiteit en harde werkethiek heeft Herbert een aantal succesvolle campagnes opgezet om het bedrijf bekendheid te geven. Hij heeft bijvoorbeeld een prachtige website ontworpen en social media-strategieën ontwikkeld om het bedrijf op de kaart te zetten.

Daniel

Daniël

Werkvoorbereider

Mijn naam is Daniël Mulder en ik ben de planner van l’Orangerie Buitenverblijven. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het project in uw tuin uiteindelijk net zo mooi en volledig is als op de offerte, of natuurlijk nog mooier!
Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van de service van l’Orangerie gaan wij elkaar ongetwijfeld spreken. Ik kijk ernaar uit!

Projecten Daniel
Bekijk het portfolio van Daniel
Kantoorkas bij een buitenschoolse opvang

Een kas op kantoor: snel, chique en praktisch!

Pergola met zonwering

Een oud concept in een nieuw jasje!

Vrijstaande aluminium overkapping

Vrij te plaatsen op de gewenste plek!

Bart-Monteur

Bart

Monteur

Bart is een ervaren monteur gespecialiseerd in het monteren van buitenverblijven. Bart is verantwoordelijk voor het zorgvuldig en precies monteren van de verschillende onderdelen van deze buitenverblijven constructies, dakbedekking, ramen en deuren, en elektrische voorzieningen. Hij zorgt er altijd voor dat elk project wordt voltooid binnen de gestelde termijn en met de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Dankzij zijn uitgebreide technische kennis en oog voor detail, slaagt Bart erin om elk buitenverblijf om te toveren tot een prachtige en functionele ruimte waar mensen jarenlang van kunnen genieten.

Patrick

Patrick

Monteur

Patrick staat bekend om zijn vriendelijke en behulpzame karakter, waardoor hij goed kan samenwerken met Bart en andere teamleden. Hij is altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen het budget wordt afgerond. Samen vormen Bart en Patrick een krachtig team dat in staat is om de meest complexe montagetaken aan te pakken en hoogwaardige resultaten te leveren. Hun toewijding aan hun werk en hun vakmanschap wordt sterk gewaardeerd door het bedrijf en de klanten van l'Orangerie.

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk