Vrijstaande overkapping bij l'Orangerie
Flexibele situatie in eigen tuin

Een vrijstaande veranda is een geweldige oplossing als uw huis of pand niet geschikt is om een veranda of overkapping tegen te plaatsen. Of misschien wilt u wel gewoon dat prachtige plekje achter in uw tuin gebruiken om stijlvol buiten te verblijven op een mooie veranda... De solide toepassingen in onze vrijstaande veranda’s garanderen een veilige constructie.

ULTRALINE_RAL7016_2_18-Web_1920x1080px
ULTRALINE_RAL7016_2_19-Web_1920x1080px
Vrijstaande Ultraline
Vrijstaande veranda met plat dak

afmeting 600x300

Met deze topper bent u niet meer gebonden aan een bestaande constructie, maar plaatst u de veranda op het mooiste ple...

meer informatie

Vrijstaande aluminium overkapping maatwerk antraciet bij jaccuzzi
Vrijstaande aluminium overkapping maatwerk antraciet
Vrijstaande l'Ora veranda
Uitgebreid met aluminium wanden

afmeting 600x300

Een vrijstaande l'Ora veranda voor elke tuin! Creëer een strak en uniek buitenverblijf in uw tuin met onze...

meer informatie

Bart 1920x1200
Op zoek naar meer?
Dit is nog maar een klein gedeelte van onze selectie

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u nog andere vragen over onze producten? Wij bieden nog meer opties aan....

meer informatie

Maatwerk sectie vrijstaande terrasoverkapping

Als u kiest voor een maatwerk veranda is bijna alles mogelijk. Bijzondere afmetingen, speciale details, zelfgekozen materialen: u bepaalt wat wij maken.Door onze jarenlange ervaring in stijlvol buiten verblijven, kunnen we u van waardevol advies voorzien over de beste opties voor uw specifieke situatie en wensen.

Dus twijfel niet langer en kom langs!

Aluminium vrijstaande terrasoverkappingen zijn duurzaam, licht van gewicht en onderhoudsarm. Ze kunnen ook worden aangepast in verschillende kleuren om aan te passen aan het uiterlijk van uw huis.

Ja, het is mogelijk om een zonnescherm te laten installeren op uw vrijstaande terrasoverkapping. Dit kan helpen om de warmte van de zon te verminderen en het licht te reguleren.

_0013_Alba50.jpg

Terrasoverkappingen op maat

Creëer uw eigen buitenruimte voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een privé-oase in uw eigen tuin of een professionele oplossing voor uw restaurant of zakelijke evenement, wij kunnen uw droom tot werkelijkheid maken. Onze lamellenoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen geheel naar wens worden aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

Projecten van l'Orangerie

Vrijstaande terrasoverkappingen