Terrasoverkappingen bij l'Orangerie
Verleng uw woonkamer én het seizoen

Gezellig buiten zitten op een warme nazomeravond, genieten van uw prachtige tuin op een milde winterdag: dat doet u natuurlijk het liefst op uw eigen terras. Met een overkapping van l'Orangerie, met lamellen of glas, met wanden, deuren of juist helemaal open; alles is mogelijk!

  • Open en toch beschut
  • Stijlvol en van hoge kwaliteit
  • 10 jaar garantie op constructie
_DSC9619
Lamellendaken
Lichtinval naar wens

Steeds meer wordt er gekozen voor een veranda met een lamellendak. De moderne stijl en de flexibiliteit van het dak spelen hierbij een grote factor. Doordat u de lamellen kunt verstellen, en bij sommige uitvoeringen ook volledig op kan schuiven, heeft u altijd het best haalbare klimaat onder uw overkapping.

Glazen overkapping aan woning wit in Ede met zonwering
Terrasoverkapping met glazen dak

Een glazen dak als terrasoverkapping heeft een aantal voordelen: het geeft een chique uitstraling, er kunnen uv-filters in verwerkt worden en het is duurzaam. Eén ding is zeker: als u kiest voor een aluminium constructie met een glazen dak, dan kiest u voor een ijzersterke constructie waar u heel lang van kunt blijven genieten!

Vrijstaande aluminium overkapping in wellness tuin met lounge-plek
Vrijstaande overkapping
Flexibele situatie in eigen tuin

Een vrijstaande veranda is een geweldige oplossing als uw huis of pand niet geschikt is om een veranda of overkapping tegen te plaatsen. Of misschien wilt u wel gewoon dat prachtige plekje achter in uw tuin gebruiken om stijlvol buiten te verblijven op een mooie veranda... De solide toepassingen in onze vrijstaande veranda’s garanderen een veilige constructie.

Elektrische doekzonwering op houten constructie
Doekoverkapping
Subtiel en stijlvol

Alles valt op zijn plek met een doekoverkapping van l'Orangerie. Chique, functioneel en stijlvol. Deze doekoverkappingen benemen u de adem, niet het uitzicht. 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in de showroom!

Hero maatwerk terrasoverkappingen
Maatwerk
Een overkapping conform uw wens

 Bij ons kunt u terecht voor twee verschillende soorten terrasoverkappingen met maatwerkopties: een terrasoverkapping met glazen dak en een lamellen terrasoverkapping. Beide opties bieden bescherming tegen de elementen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin.

_0013_Alba50.jpg

Terrasoverkappingen op maat

Creëer uw eigen buitenruimte voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een privé-oase in uw eigen tuin of een professionele oplossing voor uw restaurant of zakelijke evenement, wij kunnen uw droom tot werkelijkheid maken. Onze lamellenoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen geheel naar wens worden aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

5.0
uit gemiddeld 82 beoordelingen

Projecten van l'Orangerie

Terrasoverkappingen

De l'Orangerie
magazine
Magazine thumbnail 500x300v2
Laat je inspireren door onze creaties
Bekijk onze brochure
Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk