Lamellendaken kunnen worden geïnstalleerd op zowel bestaande als nieuwe bouw, hiernaast is het ook mogelijk om het vrijstaand te plaatsen. Het is belangrijk om te overleggen met onze adviseur om te bepalen of een lamellendak geschikt is voor uw specifieke woning en situatie.

Een lamellendak heeft een gemiddelde levensduur van 20-25 jaar, afhankelijk van de kwaliteit van het product en de installatie ervan. Het onderhouden van het dak is hierbij een belangrijk punt. 

Het is belangrijk om regelmatig het dak te inspecteren en eventuele problemen op te lossen om de levensduur te verlengen. Denk hierbij aan het vuil wat tussen de scharnierende punten kunnen zitten en ander vuil wat zich op het dak kan ophopen. Volg ook de aanbevelingen voor het onderhoud van de fabrikant op.

De kosten van een lamellendak kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte, het materiaal en de complexiteit van de installatie. Neem contact op met onze adviseur voor een specifieke prijsopgave.

Lamellendaken bij l'Orangerie
Een veranda met nog meer flexibiliteit

Steeds meer wordt er gekozen voor een veranda met een lamellendak. De moderne stijl en de flexibiliteit van het dak spelen hierbij een grote factor. Doordat u de lamellen kunt verstellen heeft u altijd het best haalbare klimaat onder uw overkapping.

_0021_Imago32.jpg
_0020_Imago31.jpg
Imago overkapping
Waar stijl en functionaliteit samensmelten

Met een Corradi Imago haalt u een prachtig stuk vakmanschap in uw tuin, waaronder u nog veel uren kunt genieten van h...

meer informatie

BioclimaticsMaestro23
BioclimaticsMaestro27
Maestro overkapping
Een oud concept in een nieuw jasje

De pergola zelf is al een oud concept. De Romeinen en Grieken wisten het vroeger al te waarderen en gebruikten het al...

meer informatie

Alba17
Alba20
Alba overkapping
De Ferrari onder de lamellenoverkappingen

Met een Alba in uw tuin brengt u het buiten leven naar een hoger niveau! Stijlvol, chique en vol moderne technologie....

meer informatie

Bart 1920x1200
Op zoek naar meer?
Dit is nog maar een klein gedeelte van onze selectie

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u nog andere vragen over onze producten? Wij bieden nog meer opties aan....

meer informatie

_0013_Alba50.jpg

Terrasoverkappingen op maat

Creëer uw eigen buitenruimte voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een privé-oase in uw eigen tuin of een professionele oplossing voor uw restaurant of zakelijke evenement, wij kunnen uw droom tot werkelijkheid maken. Onze lamellenoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen geheel naar wens worden aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

5.0
uit gemiddeld 82 beoordelingen

Projecten van l'Orangerie

Lamellendaken