Doekoverkapping
Subtiel en stijlvol

Onze doekoverkappingen zijn gemaakt van duurzame materialen die nog vele jaren genieten garanderen. Daarbij wordt dankzij het gebruik van ranke profielen uw vrije zichtsveld niet belemmerd. 
De kleur van het doek kunt u helemaal zelf bepalen. Zo kunt u zelf de kleur kiezen die het beste aansluit op uw situatie en is het geheel bij oplevering helemaal naar wens!

Elektrische doekzonwering op houten constructie
Elektrische zonwering automatisch openend
Doekoverkapping
Kracht door eenvoud

Alles valt op zijn plek met een doekoverkapping van l'Orangerie. Chique, functioneel en stijlvol. Deze doekoverkappin...

meer informatie

Bart 1920x1200
Op zoek naar meer?
Dit is nog maar een klein gedeelte van onze selectie

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u nog andere vragen over onze producten? Wij bieden nog meer opties aan....

meer informatie

De levensduur van een doekoverkapping hangt af van verschillende factoren, zoals het kwaliteit van het doek, de hoeveelheid zon- en weersinwerking en hoe vaak het doek wordt gebruikt. In het algemeen kan een doekoverkapping een levensduur hebben van enkele jaren tot tientallen jaren, afhankelijk van deze factoren.

Het is aanbevolen om het doek van de doekoverkapping regelmatig te reinigen om stof en vuil te verwijderen. Dit kan gedaan worden met een zachte borstel of met een zachte, vochtige doek. Gebruik geen harde borstels of schurende middelen om het doek te reinigen, omdat dit kan leiden tot beschadiging van het doek.

Het is afhankelijk van het type doekoverkapping dat je hebt. Sommige doekoverkappingen zijn beter bestand tegen slecht weer dan andere, maar in het algemeen wordt het niet aanbevolen om een doekoverkapping te gebruiken tijdens zware regen of hagel. Als het doek nat wordt, kan het zwaar worden en kan het structuur van de doekoverkapping beschadigen.

Ja, het doek van een doekoverkapping kan meestal vervangen worden als het beschadigd is of als het verouderd is. Dit kan gedaan worden door een professioneel bedrijf of door iemand met ervaring in het installeren van doekoverkappingen.

_0013_Alba50.jpg

Terrasoverkappingen op maat

Creëer uw eigen buitenruimte voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een privé-oase in uw eigen tuin of een professionele oplossing voor uw restaurant of zakelijke evenement, wij kunnen uw droom tot werkelijkheid maken. Onze lamellenoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen geheel naar wens worden aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

Projecten van l'Orangerie

Doekoverkappingen

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk