Tuinkassen bij l'Orangerie
Gezond buiten verblijven

Een tuinkas van l'Orangerie is ideaal om buiten verblijven nog gezonder te maken. Of het nu een kleine muurkas betreft gezien de beperkte ruimte in uw tuin om tomaten te kweken, of een oranjerie om de boompjes te laten overwinteren en zelf hierin te verblijven als tuinhuis; het is al mogelijk! Of bent u toch op zoek naar een tussenoplossing? Kijk hieronder en kies uw ideale tuinkas.

  • Voeg schoonheid toe aan je achtertuin
  • Beschermde ruimte voor planten
  • Kwalitatief hoogstaand materiaal
  • Kweek je eigen groenten het hele jaar
Tuinkas vrijstaand Plus zwart 4,5 x 6,5 meter met dakramen3
Kweekkassen
Heerlijk kweken in eigen tuin

Verse tomaatjes uit eigen tuin, superzoete aardbeien uit eigen kas: het kan met de kweek- en tuinkassen van l'Orangerie. Deze kassen beschermen niet alleen uw gewassen, ze verlengen ook het kweekseizoen!

Muurkas zwart 3 x 8,5 meter op borstwering moderne vormgeving
Muurkassen
In alle soorten en maten

Is de ruimte in uw tuin beperkt maar heeft u wel groene vingers die beginnen te jeuken bij de gedachte aan een eigen kweekkas? Dan is een muurkas de ideale oplossinig voor uw situatie.

Orangerie pyra stretched 309 x 604 zitplek
Oranjerieën
Stijlvol en zorgeloos buitenverblijven in een glazen buitenruimte

WIe kiest voor een oranjerie gaat voor het beste van 2 werelden: kweken en loungen. Zo geeft u een extra dimensie aan het buiten leven en geniet u nog meer van uw tuin!

Maatwerk kantoorkas zwart 530 x 830 centimeter  modern
Glazen kantoren
Die moet gewoon in jouw kantoor!

Glazen kantoren en vergaderruimtes van l’Orangerie zijn vrij te plaatsen in uw kantoorpand of woning. Helemaal van nu en de allernieuwste trend op het gebied van vergaderen! Afhankelijk van de materiaalkeuze zorgt een glazen kantoor voor een hippe, exclusieve ruimte in uw pand. Het bijzondere van een glazen kantoor is dat er enerzijds volop privacy is door de glazen wanden en dat er anderzijds juist een open sfeer heerst door de transparantie van het glas.

HOUTEN DESIGNHUIZEN NL_Page_23_Image_0001
Houten tuinkassen

Verrijk uw buitenleven met ons modulaire, houten design tuinverblijf. Creëer een multifunctionele ruimte voor planten, ontspanning of werk, het hele jaar door. Configureer uw ideale ontwerp en kleuren en ontvang een hoogwaardig, eenvoudig te installeren huisje dat uw welzijn verhoogt.

FI65-eRWYAA1Ib_
Kweektorens
Verticaal tuinieren

Ontdek de revolutie in het kweken van groenten en kruiden! Onze kweektoren is de perfecte oplossing voor het kweken van verse en gezonde producten, het hele jaar door en zonder gedoe. Klik hier om meer te weten te komen over onze kweektorens.

DSC00841
Maatwerk tuinkassen
Ontdek de opties

Ook voor speciale kassen of oranjerieën bent u bij l’Orangerie aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en bekwame vakmensen kunnen wij uw tuinkas volledig naar uw wensen aanpassen. Uiteraard worden ook onze op maat gemaakte kassen geleverd met 10 jaar garantie. Maatwerk biedt u net dat extra palet opties en geeft u de mogelijkheid om uw tuinkas helemaal naar uw eigen smaak en wensen samen te stellen. Wilt u een tuinkas in bijzondere afmetingen? Houdt u van een tuinkas met barokke afwerking? Samen met u maken wij van uw droomkas realiteit!

Nokversiering
Accessoires

Onze accessoires zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat je kas optimaal functioneert, zodat je het hele jaar door van verse producten kunt genieten. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe je je tuinkas naar een hoger niveau kunt tillen.

Of u wel of geen vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een tuinkas verschilt per gemeente en situatie, en uiteraard maakt het ook nog een verschil welke tuinkas u plaatst. Het beste kunt u dit even checken op de website van omgevingsloket: www.omgevingsloket.nl. Onze ervaring is dat er vrijwel nooit een vergunning nodig is. Mocht de gemeente een aanzichtstekening van de serre wensen dan kunnen wij deze kosteloos aanleveren. Constructieberekeningen van een veranda, tuinkas, tuinkamer, muurkas of serre kunnen wij in overleg leveren.

De maat van uw hobbykas is natuurlijk een persoonlijke keuze, en wat ons betreft ook een van de belangrijkste keuzes bij de aanschaf van een hobbykas. Welke maat het beste is heeft met bijvoorbeeld het ontwerp van de tuin, de grootte van uw tuin en het uiteindelijke doel van de kas of serre te maken. Wat wij meegeven als tip: teken de kweekkas uit en deel hem in zoals u denkt er gebruik van te gaan maken. Of kom bij ons langs in de showroom! Hier hebben wij verschillende modellen tuinkassen en muurkassen opgesteld staan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de grootte van de tuinkas. Onze ervaring: de kas is eerder te klein dan te groot. Let wel op: de goothoogte is ook enorm belangrijk. Deze bepaalt waar men wel en niet kan staan in de kas.

De kweekkas kunt u het beste 2 keer per jaar een poetsbeurtje geven. Let wel erop dat u geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Dit kan een nadelig effect hebben op de coating van de kas. Verder kan het geen kwaad om de bewegende delen van de kas een beetje in te smeren met WD-40.
Bij storm kunt u het beste de dakramen dichtdoen. Wanneer er wind onder komt kunnen deze stukwaaien. De cilinder van de automatische opener kunt u er het beste afhalen in de winter en in een ruimte op kamertemperatuur leggen (keuken of berging).  Door de vrieskou kan de cilinder kapot vriezen. Was u te laat en is de cilinder al stuk gevroren? Geen probleem! Wij kunnen een nieuwe cillinder leveren.

DSC00841

Maatwerk

Een glazen ruimte naar eigen wens

l'Orangerie biedt u net dat extra palet opties en geeft u de mogelijkheid om uw tuinkas helemaal naar uw eigen smaak en wensen samen te stellen. Wilt u bijzondere afmetingen? Wilt u helemaal zelf bepalen welke materialen er gebruikt worden? Met ons merk is alles mogelijk.

Projecten van l'Orangerie

Tuinkassen

5.0
uit gemiddeld 82 beoordelingen
De l'Orangerie
magazine
Magazine thumbnail 500x300v2
Laat je inspireren door onze creaties
Bekijk onze brochure
Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk