Maxi tuinkas zwart vrijstaand inrichting

Blogs

Tips en inspiratie voor het buiten verblijven

Muurkassen & muurserres van l’Orangerie Waarom een muurkas kopen?
lees het blog
Euroserre tuinkassen bij l'Orangerie Voor elke kweker een kas
lees het blog
Veranda's & terrasoverkapingen bij l'Orangerie 4 seizoenen buiten genieten!
lees het blog
Vrijstaande aluminium veranda van ‘l Orangerie Grenzeloos genieten van uw tuin
lees het blog

Muurkassen & muurserres van l’Orangerie

Waarom een muurkas kopen?

Het voordeel van een muurkas is dat deze niet zoveel ruimte in hoeft te nemen als een vrijstaande broeikas, verder zijn muurkassen ideaal te plaatsen op een balkon of op een dakterras maar ook bijvoorbeeld tegen een schuurtje achter in uw tuin of wat dacht u van een muurserre tegen een tuinmuur. Een extra bijkomend voordeel van een muurkas is dat u in de winter minder hoeft te verwarmen omdat als u de kas tegen uw huis bouwt de stralingswarmte van de muur de kas deels verwarmt.

Soorten muurkassen van l’Orangerie

Bij l’Orangerie hebben wij 4 soorten muurkassen en muurserres in ons assortiment zitten namelijk:

Muurkas Euro-Midi van Euroserre

Muurkas Euro-Muurserre van Euroserre

Muurkas Euro Tropic veranda

Om te weten te komen wat nou het verschil is tussen al deze muurkas modellen zal ik u kort per model uitleggen wat de specificaties van de muurkassen zijn zodat u een duidelijk beeld heeft bij ieder model:

Muurkas Euro-Midi van Euroserre

De kleinste van de beste

Muurkas Midi, het kleinste type muurserre van de Euroserre muurkassen. Ook deze muurkas is bijzonder geschikt om op een balkon of dakterras/patio te plaatsen en past prachtig binnen vrijwel ieder tuinontwerp. Deze kleine muurkas heeft een standaard breedte van 118 cm of van 156 cm en een lengte van 236 cm. tot maar liefst 8,30 cm. De mogelijkheden voor deze muurkassen zijn vrijwel onbeperkt zo kan u zelf tegen een meerprijs kiezen in welke kleur u deze kas gecoat wenst te hebben of u float glas, gehard veiligheidsglas, 6 mm gelaagd glas of toch 8 mm. Polycarbonaat in uw muurkas wil. Verder heeft is het zoals bij alle euroserre kassen ook bij de euroserre muurserre Midi mogelijk om de muurkas op uw maat te laten maken. De goothoogte van de muurkas is onder fundering 171 cm hoog en met fundering 181 cm. hoog. Wat betreft de nokhoogte hierbij heeft u de keuze standaard houden wij een dakhelling aan van 11 graden maar u kunt ook kiezen voor een dakhelling van 25 graden. Let op: u heeft bij deze muurkas verschillende keuzes tussen goot en nokhoogtes, ook kunt u kiezen of u een afschot van 11 of 25 graden wenst, verder is maatwerk uiteraard ook mogelijk. Standaard wordt deze kas geleverd met 10 jaar garantie, en een enkele schuifdeur, bruut aluminium en float glas ook zijn aluminium afvoerbuizen inbegrepen. Wij zijn al overtuigd van onze kwaliteit mogen wij u overtuigen? Kom langs in onze showroom wij hebben deze muurkas opgesteld staan bij l’Orangerie in Garderen.

Muurkas Euromuurserre

De tussenoplossing voor elke muurkas

De euromuurserre is eigenlijk zoals een normale kas alleen dan aangepast om tegen de muur of op uw balkon te plaatsen. Het dak en wanden van deze muurkas zijn standaard voorzien van glas. Ook deze muurserre is zoals alle andere euroserre kassen verkrijgbaar in 10 tallen standaard kas maten variërend van 233 cm. tot 308 cm. breedte en tot een lengte van wel 902 cm. Uiteraard kunnen wij deze muurkas ook weer volledig aanpassen naar uw wensen. Verschillende goothoogtes en nokhoogtes horen ook bij de keuzes. De Euroserre profielen zijn slanker uitgevoerd dan bij de meeste andere tuinkassen leveranciers maar uiteraard hebben wij geen concessies gedaan in de kwaliteit, zo hebben euroserre profielen standaard dikker aluminium dan welke denkbare andere producent dan ook! Dit zorgt er dus voor dat al onze kassen een slanke uitvoering hebben en dus maximaal licht doorlaten maar toch de sterkste in hun klasse zijn. U leest het al, wij zijn volledig overtuigd van onze kwaliteit  wilt u ook overtuigd worden van onze kwaliteit en professionele hobbykassen? Kom dan langs bij onze showroom in het Veluwse Garderen en wij leggen u alles tot in de puntjes uit onder het genot van een kop koffie of thee.

Muurkas Euro Tropic veranda

Een tropisch klimaat in ons polderlandje

De Tropic veranda van Euroserre is een muurkas uitgevoerd met 14mm. dubbel thermopane glas in de wanden en 16 mm. helder polycarbonaat in het dak. De veranda met dubbelglas wordt geleverd met een lage veranda fundering en kan ook prima worden gepruikt als terrasoverkapping. Doordat deze muurkas dubbelglas heeft zijn de mogelijkheden meer uitgebreid. Zo is deze muurserre goed geschikt voor het kweken van vlinders, orchideeën, en tropische bomen, bloemen en planten.
Net zoals bij alle andere is ook deze dubbelglazen tuinkamer volledig op maat  te maken. Ook is het mogelijk om bij dit model met dubbelglas andere types glas toe te passen zoals dubbelglas met een hoger rendement enz. Ook deze serre heeft 10 jaar garantie op de constructie en wordt geleverd met brede glazen schuifdeuren.

Maatwerk muurkassen

Wij maken het op uw maat

Ondanks dat wij in ons ‘standaard’ assortiment honderden verschillende kassen hebben komt het altijd  voor dat u net die ene toevoeging aan uw muurserre wenst, dit is geen probleem bij l’Orangerie doordat wij al heel wat jaartjes ervaring hebben, de markt kennen en vooral weten wat niet en wel kan kunnen wij vrijwel iedere serre volledig aanpassen op uw maat en naar uw persoonlijke wensen. Voorbeelden van maatwerk zijn: de overkapping/muurserre drempelloos maken zodat u ook met uw rolstoel in de kas kan komen. Wilt u extra glazen schuifdeuren in u tuinkas? Ook dit kunnen wij met maatwerk toepassen zelfs de schuifdeuren op maat maken is bij ons mogelijk.
Wat kost maatwerk? De prijs voor het op maat maken van uw muurkas kan erg verschillen, sommige aanpassingen kunnen wij in het werk doen, andere maatwerk werkzaamheden kunnen al in de fabriek worden uitgevoerd en soms kan de muurkas in het werk op maat worden gemaakt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust of kom langs, of wij komen bij u langs net wat u wenst.

Muurkas monteren

Graag uw eigen hobby bewerkstelligen?

Muurkassen van l’Orangerie worden altijd als complete bouwpakketten geleverd, zo zijn tekeningen van de kas en bevestigingsmateriaal altijd inbegrepen. Doordat een muurkas vaak tegen een muur geplaatst wordt is het vaak noodzakelijk deze ook te fixeren aan de muur, dit kan door middel van pluggen of met schroeven afhankelijk, van de achtergrond. De kassen worden volledig op maat geleverd; dit maakt de montage een prachtige en simpele ervaring!

Uw muurkas laten monteren

Het zal onze zorg zijn

Laat u de montage toch liever door onze ervaren vak toppers doen? Dat kan, wij beschikken over een vast team van ervaren vakmensen waarmee wij al jaren samenwerken en kunnen dan ook als geen ander uw muurkas monteren. Wij spreken van tevoren een vaste montage prijs af en maken het voor dat bedrag helemaal top in orde zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw muurserre.


Volledig team Lorangerie buitenverblijven

Project starten

Wij zijn er klaar voor

Maatwerk is onze specialiteit. Daarom nemen wij altijd de tijd om naar uw wensen te luisteren, zodat we uiteindelijk tot een product komen dat volledig naar wens is. 

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk