Ontdek de opties

Ook voor speciale kassen of oranjerieën bent u bij l’Orangerie aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en bekwame vakmensen kunnen wij uw tuinkas volledig naar uw wensen aanpassen. Uiteraard worden ook onze op maat gemaakte kassen geleverd met 10 jaar garantie. Maatwerk biedt u net dat extra palet opties en geeft u de mogelijkheid om uw tuinkas helemaal naar uw eigen smaak en wensen samen te stellen. Wilt u een tuinkas in bijzondere afmetingen? Houdt u van een tuinkas met barokke afwerking? Samen met u maken wij van uw droomkas realiteit!

  • Professionele installatie
  • Helemaal naar uw wensen
  • Hoogwaardige materialen
  • Snel en efficiënte service
IMG_0555
Aangepaste afmetingen

Onze tuinkassen kunnen worden gemaakt in elke gewenste afmeting, zodat ze precies passen in jouw tuin of op jouw terras.

Muurkas Muurserre Tuinkas Midi 3 x 1 meter rood met kweekmogelijkheden
Aangepaste kleuren en materialen

Kies uit een brede selectie van kleuren en materialen om de tuinkas te laten aansluiten bij jouw stijl en het decor van je tuin.

Neem contact met ons op om jouw wensen en eisen te bespreken.
Advies op maat
DSC00117
Op maat gemaakt voor jouw specifieke wensen en behoeften

Laat ons weten wat u belangrijk vindt dan zoeken we samen naar een perfect oplossing.

Ja, dit is mogelijk. Uiteraard zullen wij adviseren in de standaard mogelijkheden als die ook passen bij uw wensen. 

Ja, kassen kunnen op maat  worden gemaakt in elke gewenste kleur en met elk gewenst materiaal, zodat ze aansluiten bij jouw stijl en het decor van je tuin.

Het kan zijn dat een kas op maat duurder is dan een standaard kas, omdat het extra tijd en moeite kost om het op maat te maken.

Het bestelproces zal nagenoeg hetzelfde zijn als bij een standaardkas echter tijdens de montage zal er meer uur aan besteed moeten worden om het geheel op maat te krijgen. Denk hierbij doorgaans aan 1 á 2 dagen extra montage.

Ja, kassen op maat kunnen worden gemaakt met speciale functies of opties. Denk hierbij aan automatische ventilatie, verwarming of bewatering, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Projecten van l'Orangerie

Tuinkassen

Neem contact met ons op voor maatwerk
Maak uw droomtuin werkelijkheid met onze professionele hulp

Bent u op zoek naar een unieke oplossing voor uw tuin? Of wilt u gewoon meer informatie over onze maatwerk opties? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onze professionele team staat klaar om u te helpen bij het creëren van uw droomtuin.

L_Orangerie-26
Bezoek onze showroom voor alle opties
Ontdek onze producten in het echt en beslis welke oplossing het beste bij u past

Bij l'Orangerie buitenverblijven bieden wij een breed scala aan opties voor uw droomtuin. Of het nu gaat om een standaar product of een product op maat wij hebben het allemaal. Bezoek onze showroom en ontdek onze producten in het echt.  Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw droomtuin. 

Maak vandaag nog een afspraak
Paleisweg 24, Garderen
Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk