Onze maatwerk mogelijkheden
Ga ik gesprek met onze adviseurs!

Tuinkamers zijn de perfecte manier om het buitenleven naar binnen te halen en een natuurlijke, aangename sfeer te creëren in je huis. Maar soms zijn de standaard tuinkamers niet precies wat je zoekt. Daarom bieden wij maatwerk tuinkamers aan, zodat je precies de tuinkamer krijgt die bij jouw specifieke wensen en behoeften past. Onze professionele team neemt de tijd om samen met jou te kijken naar wat voor soort tuinkamer je wilt en hoe we dat het beste kunnen realiseren. Of je nu een kleine, intieme ruimte wilt of juist een grote tuinkamer voor aan uw restaurant, wij maken het mogelijk. Neem contact met ons op om te beginnen aan het creëren van jouw droomtuinkamer.

  • Uniek ontwerp op maat
  • Professioneel team met expertise
  • Flexibele oplossingen voor elke ruimte
Zomer korting.jpg
Bel nu en claim jouw korting!
Bel nu
_0008_Imago20.jpg
_0013_Alba50.jpg
Maatwerk tuinkamers met lamellendak
Lichtinval naar wens
_0005_Imago17.jpg
Op maat gemaakte tuinkamers met verwarming en verlichting

Maak van je tuinkamer een comfortabele ruimte om te verblijven, ook in de koudere maanden, met onze op maat gemaakte verwarming- en verlichtingsoplossingen.

Wij zijn er klaar voor.
thumbnail_image0.jpeg
Tuinkamers met unieke afwerkingen

Geef je tuinkamer een persoonlijk tintje met onze verschillende afwerkingen, van houten panelen tot glazen schuifwanden.

schaduwdoek boven terras - handbediend in pergola
Schaduwdoek in achtertuin oprolbaar
Tuinkamers met uitbreidbare opties

Maak van je tuinkamer een flexibele ruimte die kan worden uitgebreid of aangepast aan veranderende behoeften.

Er zijn verschillende manieren om een tuinkamer te installeren, afhankelijk van de specifieke eisen van uw tuin en de staat van uw huis. Sommige van de populairste opties zijn:

Grondmontage: Dit is de meest voorkomende manier om een tuinkamer te installeren. De kamer wordt op het grondoppervlak geplaatst en wordt vastgezet met behulp van palen of funderingen.

Muurmontage: Als u een tuinkamer wilt installeren tegen een bestaande muur, kan dit ook een optie zijn. Dit is een goede keuze als u beperkte ruimte hebt in uw tuin.

Dakmontage: Als u geen ruimte hebt op het grondoppervlak of tegen een muur, kunt u ook een tuinkamer op het dak installeren. Dit vereist echter meestal meer complexe installatie en stevigere constructie.

Het precieze tijdsbestek voor het installeren van een tuinkamer kan variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de kamer, evenals uw vaardigheden en ervaring. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige inschatting van de tijd.

Dat is wel het fijnst voor de monteurs. Tijdens het werk kunnen er nog vragen ontstaan welke dan makkelijk te communiceren zijn. 

Dit kan afhankelijk zijn van de specifieke tuinkamer en de staat waarin deze zich bevindt tijdens het installatieproces. Het is verstandig om vooraf te overleggen met het montageteam als u wijzigingen wilt aanbrengen.

Projecten van l'Orangerie

Tuinkamer's

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk