Tuinkamer met glazen dak bij l'Orangerie
Een glazen ruimte naar eigen wens

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar en kan een beetje grillig zijn. Daarom kunnen we niet alleseizoenen buiten leven. Wilt u toch graag het hele jaar door de mogelijkheid hebben om van uw tuin te genieten? Dan is een tuinkamer de perfecte oplossing.

Aluminium tuinkamer antraciet 8 x 3,5 meter  gemonteerd tegen gevel
Aluminium tuinkamer antraciet 8 x 3,5 meter in Wijk en Aalburg
l’Ora tuinkamer
Ons vertrouwde huismerk

Met een l'Ora tuinkamer haalt u een vertrouwd stukje vakmanschap in huis waar u nog lang van kunt genieten! Dankzij z...

meer informatie

Designline_Gartenzimmer_DB 703_2-Web_1920x1080px
Designline_Gartenzimmer_DB 703-Web_1920x1080px
Designline
Tuinkamer met schuifdak

De toevoeging aan uw tuin waarvan u niet wist dat u hem nodig heeft! Dankzij zijn unieke design is deze tuinkamer een...

meer informatie

Ultraline_Classic_RAL7016_1-Web_1920x1080px
Ultraline_RAL7016_Render_001-Web_1920x1080px
Ultraline
Tuinkamer met plat dak

Deze unieke tuinkamer heeft alles wat u wilt: een plat dak, een groot oppervlakte en bovenal is het een genot om naar...

meer informatie

Aluminium overkapping 6 x 4 meter luxe uitstraling
Aluminium overkapping 6 x 4 meter luxe uitstraling met zonwering
Topline XL
Robuust maar elegant

Deze kanjer kan met zijn stevige XL-goot moeiteloos tot 7 meter overspannen op 2 staanders. Zo behoudt u het uit...

meer informatie

Bart 1920x1200
Op zoek naar meer?
Dit is nog maar een klein gedeelte van onze selectie

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u nog andere vragen over onze producten? Wij bieden nog meer opties aan....

meer informatie

Ja, een tuinkamer met glazen dak kan een flexibele ruimte zijn die kan worden gebruikt als kantoor, gastenverblijf of gewoon als extra woonruimte.

Ja, er zijn verschillende opties voor het glazen dak van een tuinkamer, waaronder enkel glas, dubbel glas, polyester en zelfs glazen daken met geïntegreerde zonnepanelen.

Het is aan te raden om professionele hulp te zoeken bij het installeren van een tuinkamer met glazen dak, omdat het een complex project kan zijn dat specifieke vaardigheden en kennis vereist.

Ja, een tuinkamer met glazen dak is over het algemeen duurder dan een conventionele tuinkamer omdat het glazen dak extra materiaalkosten en installatiekosten met zich meebrengt.

Ja, tuinkamers met glazen daken zijn stevig genoeg om slecht weer te weerstaan dankzij de hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor de constructie, zoals sterk aluminium en veiligheidsglas.

Monteur tuinkamer Daniel Mulder.jpg

Maatwerk tuinkamers

Laat uw droomtuinkamer werkelijkheid worden

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk tuinkamers die zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van weloverwogen keuzes voor stijl, afmetingen, functionaliteit en nog veel meer.

Projecten van l'Orangerie

Tuinkamer's met glazen dak

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk