Ontdek de revolutie in thuis tuinieren met een kweektoren

Met onze kweektorens kunt u groenten, fruit en kruiden kweken in uw eigen huis of tuin zonder gebruik te maken van traditionele grond- en watermethoden. Door de innovatieve aeroponics technologie groeien planten sneller en efficiënter. Bespaar ruimte, water en voedingsstoffen terwijl u geniet van gezonde, smaakvolle en zelfgeteelde producten.

  • Geen ervaring nodig
  • Jaarrond kweken van verse producten
  • Planten groeien 3x sneller
  • Weinig onderhoud vereist
  • Perfect voor kleine ruimtes

Kweek zowel binnen als buiten

Perfect voor woningen, kantoren, restaurants, hotels, scholen, lobby's, enz.

Dankzij de LED-groeilampen heeft onze kweektoren geen direct zonlicht nodig, waardoor het kweeksysteem zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door verse en gezonde gewassen te telen, ongeacht de weersomstandigheden en de beschikbare ruimte.

rockwool cubes and seedling-generic.jpg
Planten de zaden of voorgekweekte zaailingen in steenwol
Kweek tot wel 32 planten op minder dan 1 m² in huis

De planten in de kweektoren groeien in een sponsachtig materiaal genaamd steenwol. Dit bodemloze medium zorgt voor voldoende zuurstof en vocht voor snelle en gezonde groei van de wortels. De kweektoren set wordt geleverd met een verscheidenheid aan startzaden en plantinstructies om je te helpen bij het succesvol kweken. Zodra je zaden zijn ontkiemd en veranderd in schattige zaailingen, plaats je ze in de kweektoren om te zien hoe ze gedijen en groeien.

Hoe werkt het – 1
Vul het reservoir met een voedingsoplossing
95% waterbesparing in vergelijking met grondbewerking

Vul het reservoir van jouw kweektoren met een voedingsoplossing die bestaat uit de exclusieve plantenvoeding van de kweektoren gemengd met water. Dit mengsel voorziet jouw kweekplanten van alle benodigde voedingsstoffen en mineralen voor een gezonde groei en maximale opname.

Met al uw vragen over dit product kan u bij mij terecht.
Jouk Bleijenberg
how-tower-garden-works-3000x2000_4-3.webp
Laat de pomp het werk doen
Het regent gewoon binnenin!

Hoe werkt de Kweektoren? Simpel gezegd, het regent binnenin! Een pomp in het reservoir duwt de voedingsoplossing naar de top van jouw Kweektoren. Vanaf daar regent de oplossing over de plantenwortels binnenin de Kweektoren. De geautomatiseerde timer herhaalt het proces regelmatig, zodat jouw planten altijd de ideale hoeveelheid zuurstof, water en voedingsstoffen krijgen, met minimaal benodigde aandacht.

ripening-peppers.webp
Oogst Heerlijkheid
Gewassen die in een kweektoren worden gekweekt, hebben een hogere nutriëntendichtheid en een hoger gehalte aan antioxidanten.

Binnen een paar weken zijn jouw planten klaar om geoogst te worden. Naast kleine onderhoudstaken, zoals het controleren van het waterniveau en het schoonhouden van het pompfilter, hoef je alleen maar te wachten. En terwijl jouw planten groeien, kun je nadenken over hoe je ze gaat gebruiken of wat je als volgende gaat planten.

tower-garden-home-hydroponics
Koop nu jouw eigen kweektoren!
Koop nu