Tuinkamers bij l'Orangerie
Een glazen ruimte naar eigen wens

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar en kan een beetje grillig zijn. Daarom kunnen we niet alle seizoenen buiten leven. Wilt u toch graag het hele jaar door de mogelijkheid hebben om van uw tuin te genieten? Dan is een tuinkamer de perfecte oplossing.

  • Geniet het hele jaar van uw tuin
  • 10 jaar garantie
  • Uitbreiding van uw wooncomfort
  • Ruimtelijk gevoel door toepassing glas

Tuinkamer met lamellendak

Voor het beste klimaat onder uw overkapping

Wanneer u kiest voor een veranda met lamellendak kiest u voor een kwalitatief hoogstaand product die de mogelijkheid biedt om het klimaat onder uw veranda tot in de puntjes te beheersen.

Meer weten? Kom langs voor een adviesgesprek!

Tuinkamer met glazen dak

Binnen zitten als je buiten bent

Een veranda met een glazen dak heeft een chique uitstraling en is uiterst duurzaam. Ook zorgt een glazen dak voor veel natuurlijk licht onder uw veranda, en neemt dus niet al het licht uit bijvoorbeeld uw woonkamer weg. 

Monteur tuinkamer Daniel Mulder.jpg

Maatwerk tuinkamers

Laat uw droomtuinkamer werkelijkheid worden

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk tuinkamers die zijn afgestemd op uw specifieke wensen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van weloverwogen keuzes voor stijl, afmetingen, functionaliteit en nog veel meer.

Aluminium overkapping aan woning met aluminium maatwerk kozijnen
Een tuinkamer met zijwand
Voor extra beschutting

Een zijwand in uw terrasoverkapping biedt net dat beetje extra privacy. Bovendien kunt u de wand zo plaatsen, dat hij beschutting biedt tegen wind en regen. Kiest u voor een glazen wand om het uitzicht te behouden of wilt u toch liever wat meer privacy? Dan biedt een dichte aluminium wand uitkomst!

vrijstaande aluminium overkapping antraciet polycarbonaat ibiza-sfeer
Een tuinkamer met dichte achterwand
Voor extra Privacy

Een voorwand of achterwand in uw terrasoverkapping is ideaal als u lekker beschut wilt zitten. Zo’n wand beschermt tegen weer, wind, geluid en licht. De voor- en achterwand van een terrasoverkapping is meestal de langste zijde, en levert daarom meteen het grootste voordeel.

Jouk Bleijenberg
Aluminium overkapping 6 x 4 meter luxe uitstraling met glazen wanden
Een tuinkamer met schuifwand
Vrij kijken en beschut zitten.

Een schuifdeur in uw terrasoverkapping biedt optimale flexibiliteit. Met een schuifdeur kunt u enerzijds beschutting of privacy creëren als u daar behoefte aan heeft, maar anderzijds kunt u ook genieten van meer zicht, licht en buitenlucht. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunt u deze sluiten of openen.

tuinkamer-gardendreams.jpg
Tuinkamer met openslaande deur
Verzorgd en praktisch

Een openslaande deur in uw terrasoverkapping is een mooie oplossing om een ‘tuinkamergevoel’ te creëren.
Bovendien heeft een openslaande deur een verzorgde uitstraling en heeft u de mogelijkheid om de overkapping af te sluiten. Daar een enkele deur vaak voldoende is bespaart u ruimte in de tuinkamer.

Designline_Gartenzimmer_DB 703_2-Web_1920x1080px
Een tuinkamer met schuifpui
Fijn en flexibel!

Een schuifpui in uw terrasoverkapping biedt optimale flexibiliteit.Een schuifpui heeft geen ruimte nodig om open te kunnen zwaaien, maar heeft wel alle voordelen van een ‘gewone’ deur: uw overkapping wordt afsluitbaar en biedt beschutting en privacy als u daar behoefte aan heeft.

Projecten van l'Orangerie

Tuinkamer's

De l'Orangerie
magazine
Magazine thumbnail 500x300v2
Laat je inspireren door onze creaties
Bekijk onze brochure
Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk