Een uniek project voor 113 Zelfmoord Preventie
op maat
Amsterdam

Met de toevoeging van tuinkassen op kantoor creëert u een privé-oase waar medewerkers zich kunnen terugtrekken voor telefoongesprekken of andere werkzaamheden die rust en concentratie vereisen. Deze kassen zijn voorzien van planten en bieden een rustgevende omgeving waar medewerkers zich kunnen concentreren zonder afgeleid te worden door de drukte van het kantoor.

De tuinkassen zijn speciaal ontworpen voor efficiënte communicatie. Ze zijn uitgerust met geluidsisolatie en zorgen zo voor een rustige omgeving waar medewerkers zich kunnen concentreren tijdens telefoongesprekken of videovergaderingen. Dit kan niet alleen leiden tot een verbetering van de efficiëntie, maar ook tot een vermindering van stress en vermoeidheid.

Dit project is een unieke aanvulling op de bestaande faciliteiten op kantoor en kan leiden tot een verbetering van de werkomgeving voor medewerkers. Het is een voorbeeld voor andere organisaties die ook geïnteresseerd zijn in het creëren van een gezonde werkomgeving voor hun medewerkers.


Bekijk onze glazen kantoren

Meer terrasoverkappingen

In de praktijk

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk