Bescherm, groei en bloei: Ontdek het succesverhaal van onze grote kas met unieke functies

Bij onze meest recente project hebben we een prachtige grote kas geplaatst bij een van onze gewaardeerde klanten. Deze kas is voorzien van diverse bijzondere functies die de groei en bescherming van de planten optimaliseren.

Om de planten te beschermen tegen overmatige zonnestraling heeft de klant zelf zonwering opgehangen. Hierdoor wordt een ideale omgeving gecreëerd waarin de planten gedijen.

Daarnaast is de kas uitgerust met een geavanceerd automatisch bewateringssysteem. Verschillende groepen planten zijn aangesloten op slangen die bestuurd worden door een computer. Op basis van de individuele behoeften van elke plant, ontvangt elke groep de juiste hoeveelheid water. Dit zorgt voor een optimale groei en gezondheid van de planten.

Om de planten te beschermen tegen ongedierte, zijn ze geplaatst in houten bakken. Deze bakken zijn tevens voorzien van worteldoek, waardoor onkruidgroei wordt voorkomen en de planten zich kunnen concentreren op hun groei en ontwikkeling.

Het resultaat is een prachtige en goed georganiseerde kas, waarin de planten gedijen in een ideale omgeving. We zijn trots op dit project en kijken ernaar uit om meer van dergelijke unieke kasinstallaties te realiseren.

Als u geïnteresseerd bent in een vergelijkbaar project of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om uw eigen groene oase te creëren.


Ontdek dit model

Meer terrasoverkappingen

In de praktijk