Maxi tuinkas zwart vrijstaand inrichting

Blogs

Tips en inspiratie voor het buiten verblijven

Muurkassen & muurserres van l’Orangerie Waarom een muurkas kopen?
lees het blog
Euroserre tuinkassen bij l'Orangerie Voor elke kweker een kas
lees het blog
Veranda's & terrasoverkapingen bij l'Orangerie 4 seizoenen buiten genieten!
lees het blog
Vrijstaande aluminium veranda van ‘l Orangerie Grenzeloos genieten van uw tuin
lees het blog

Drempelloze kassen van l'Orangerie

Voor het optimale gemak

Op een zaterdagochtend bent u de planten en groentes in uw kweekkas aan het verzorgen, en u heeft een volle kruiwagen met onkruid en tuinafval. Nu komt het moeilijke gedeelte: de zware kruiwagen de kas uit duwen naar de groene container toe. U neemt een aanloop, en probeert met alle kracht de kruiwagen over de drempel heen te duwen. Het lijkt te lukken, en even voelt u zich onoverwinnelijk. Maar dan blijkt dat te vroeg gejuicht, want in plaats van aan de andere kant van de drempel eraf te rollen, rolt de kruiwagen terug de kas in en slaat om. Zo ligt al het tuinafval weer tussen uw planten, en kunt u opnieuw beginnen. 

Komt dit scenario u bekend voor? Is dit u ook wel eens overkomen, of bent u bang dat die dag er aan zit te komen? Wij hebben de oplossing voor u in huis: drempelloze kassen van l'Orangerie. Bij deze kassen is de fundering aangepast, waardoor een drempel niet meer noodzakelijk is, en bovenstaand scenario u niet meer overkomt. 

Drempelloze kweekkassen

Voor zorgeloos tuinieren

Als tuinieren uw lust en uw leven is, dan wilt u dat het liefst zo zorgeloos mogelijk doen. Onze drempelloze kassen zorgen voor dat stukje zorgeloosheid. Deze kassen kunt u, zoals u bij ons gewend bent, helemaal naar eigen wens samenstellen. Draaideuren of schuifdeuren, beide is mogelijk. Dankzij de hoogte tot wel 200 cm en het feit dat de drempel ontbreekt, is de toegankelijkheid vele malen groter dan bij de standaard kas. En als u kiest voor de dubbele draaideuren, is de toegankelijkheid maximaal. 

Drempelloze kantoorkassen

Voor een rolstoelvriendelijk kantoor

Als ondernemer is het belangrijk dat uw kantoor toegankelijk is voor iedereen, ook de minder validen. Met een drempelloze kantoorkas van l'Orangerie haalt u een prachtig stukje vakmanschap in huis, die direct de aandacht opeist. Een glazen kantoor zogt voor een hippe, exclusieve ruimte in uw pand. Het is aan de ene kant een heel open ruimte, dankzij het vele glas. Maar aan de andere kant is het volledig geïsoleerd voor geluid, omdat het toch afgesloten is. En omdat het volledig drempelloos is, is het voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor die ene collega die overal op z'n bureaustoel heen rolt in plaats van te lopen...

Is een drempelloze kas mogelijk in mijn situatie?

Voorwaarden en vereisten

 

Een drempelloze kas van l'Orangerie is relatief snel te monteren. Afhankelijk van de omstandigheden is de montage over het algemeen in één dag gereed. Het verschil tussen een normale kas en een drempelloze kas zit in de fundering. Omdat de fundering is onderbroken, moet er meer geboord worden om de stevigheid te kunnen garanderen. Daarom is de ondergrond belangrijk. Tegels zijn hierin vaak de beste keuze, omdat deze een groot draagoppervlak hebben en er goed in geboord kan worden. Een ondergrond van klinkers is voor een drempelloze kas ongeschikt. 

Voor drempelloze kantoorkassen geldt dat een houten ondergrond het minst geschikt is. Een gewone betonvloer is hierin het meest geschikt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Volledig team Lorangerie buitenverblijven

Project starten

Wij zijn er klaar voor

Maatwerk is onze specialiteit. Daarom nemen wij altijd de tijd om naar uw wensen te luisteren, zodat we uiteindelijk tot een product komen dat volledig naar wens is. 

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk