Tuinkassen van l'Orangerie

Kwaliteit voor een goede prijs

 

Kweken, werken of loungen?

De tuin- en muurkassen van l'Orangerie zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten. Of het nu is om in te loungen, te werken, of om te planten of groenten te kweken. De combinatie van een aluminium frame met glas of polycarbonaat is een duurzame constructie. l'Orangerie biedt u meerdere soorten kassen, bijvoorbeeld Victoriaanse kassen, ronde kassen en kassen met een gebogen of asymmetrisch dak.  Wij adviseren graag wat in uw situatie het beste is en welke accessoires voor u van pas komen.

 

Kweekkassen

Een echte kweekkas kopen? Dan bent u bij l’Orangerie aan het juiste adres! In ons brede assortiment is er voor iedereen wel een hobbykas te verkrijgen. Of dit nu gaat om een kleine kweekkas of om een grote professionele plantenkas. Al onze kassen worden geleverd met 10 jaar garantie!

Muurkassen

Het grote voordeel van een muurkas is dat u geen vrije ruimte nodig heeft. Een muurkas is eenvoudig tegen een bestaande muur te plaatsen. Of het nu gaat om een kleine muurkas voor op het balkon of om een grote kweekkas tegen uw woning, bij l’Orangerie zit u goed!

Maatwerk

Ook voor speciale kassen of oranjerieën bent u bij l’Orangerie aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en bekwame vakmensen kunnen wij uw tuinkas volledig naar uw wensen aanpassen. Uiteraard worden ook onze op maat gemaakte kassen geleverd met 10 jaar garantie.

10 jaar garantie

Budgetmodel of exclusief maatwerk?
Al onze kassen worden geleverd
met 10 jaar garantie.

Montages door l'Orangerie!

Wij verzorgen graag de montage bij uw tuinkas. 

Gratis levering

Wij leveren in heel Nederland en
Belgie zonder extra kosten.
Dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u een montage?

Wij regelen het!


Maak snel een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom of kom tijdens openingstijden bij ons langs!


Een tuinkas als werkplek of verlengstuk van uw woning


Als u een tuinkas wilt gebruiken als glazen kantoor of als een uitbouw van uw woning, gebruiken wij hiervoor vaak tuinkassen van hogere kwaliteit. De stevige profielen waarborgen een veilige plek om te ontspannen of te werken en zijn ook sterk genoeg om bijvoorbeeld schilderijen of beeldschermen aan te bevestigen.