Oranjerie Euroserre T Classic 392 x 380 cm.

€ 3775,- incl. btw en levering aan huis


De oranjerie T-classic van Euroserre is een zeer elegante en exclusieve buitenruimte. De speelse T-vorm zorgt er voor dat u de ruimte ook kunt gebruiken voor 2 doeleinden: loungen en kweken. De imposante hoogte en subtiele constructie zorgen voor een prachtige toevoeging aan uw buitenleven.

Breedte: 392 cm.
Diepte: 380 cm.
Goothoogte: 201 cm.
Nokhoogte: 256 cm.
Oppervlakte: 14.89 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Enkele schuifdeur: 190 x 75 cm.
2 Luchtramen: 73 x 82 cm

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze oranjerie wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. Een veel gekozen optie bij deze serres is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). Deze buitenruimte wordt geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels grondankers in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de oranjerie hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
T23