Oranjerie Euroserre T Classic 392 x 677 cm.

€ 7050,- incl. btw en levering aan huis


De oranjerie T-classic van Euroserre is een zeer elegante en exclusieve buitenruimte. De speelse T-vorm zorgt er voor dat u de ruimte ook kunt gebruiken voor 2 doeleinden: loungen en kweken. De imposante hoogte en subtiele constructie zorgen voor een prachtige toevoeging aan uw buitenleven.

Breedte: 392 cm.
Diepte: 677 cm.
Goothoogte: 201 cm.
Nokhoogte: 256 cm.
Oppervlakte: 26.54 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Enkele schuifdeur: 190 x 75 cm.
2 Luchtramen: 73 x 82 cm

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.