Oranjerie Euroserre Stretched Pyra 309 309 x 530 cm.

€ 6640,- incl. btw en levering aan huis


De oranjerie Euroserre Pyra stretched heeft een schilddak wat het model een speels tintje geeft. De rechthoekige vorm geeft u mogelijkheid om een groter deel te bebouwen met een dak wat niet te hoog wordt. Een prachtige oranjerie om in te loungen.

Breedte: 309 cm.
Diepte: 530 cm.
Goothoogte: 205 cm.
Nokhoogte: 275 cm.
Oppervlakte: 16.37 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Dubbele schuifdeur incl. slot: 140 x 170 cm.
1 luchtraam: 82 x 73 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 61,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Montage serre 309 x 530

Montage serre 309 x 530

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Serre 309 x 530 in standaard RAL-kleur gecoat

Serre 309 x 530 in standaard RAL-kleur gecoat

€ 1290,-
De kas kan worden uitgevoerd in elke gewenste RAL-kleur om het geheel nog meer flair te geven. Uniek bij l'Orangerie is de keuze voor een structuur-coating, hierdoor krijgt het een 'matte' look.