Oranjerie Euroserre Pyra 380 380 x 604 cm.

€ 8640,- incl. btw en levering aan huis


De oranjerie Euroserre Pyra stretched heeft een schilddak wat het model een speels tintje geeft. De rechthoekige vorm geeft u mogelijkheid om een groter deel te bebouwen met een dak wat niet te hoog wordt. Een prachtige oranjerie om in te loungen.

Breedte: 380 cm.
Diepte: 604 cm.
Goothoogte: 205 cm.
Nokhoogte: 303 cm.
Oppervlakte: 22.95 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Dubbele schuifdeur incl. slot: 140 x 170 cm.
1 luchtraam: 82 x 73 cm.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De hobbykas wordt geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels grondankers in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.