Oranjerie Euroserre Pyra 380 380 x 380 cm.

€ 7110,- incl. btw en levering aan huis


De oranjerie Euroserre Pyra is een exclusieve uitvoering. De vierkantvorm zorgt voor een flexibel gebruik, zowel als wintertuin als voor een kweekruimte. Door al het glas heeft u het gevoel dat u buiten verblijft echter u verkeert in de luxe van een prachtige oranjerie!

Breedte: 380 cm.
Diepte: 380 cm.
Goothoogte: 205 cm.
Nokhoogte: 300 cm.
Oppervlakte: 14.44 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Dubbele schuifdeur incl. slot: 140 x 170 cm.
1 nokluchting

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
P4