Muurkas Ida 900 blank 132 x 61 cm.

€ 340,- incl. btw en levering aan huis


De muurkassen Ida zijn de goedkoopste van ons assortiment. Door de kleine afmeting is deze muurkas ideaal voor een kleine tuin, balkon of terras. Tevens dient een subtiele muurkas als mooie opstap om te beginnen met het kweken van planten en groenten.

Breedte: 132 cm.
Diepte: 61 cm.
Goothoogte: 152 cm.
Nokhoogte: 184 cm.
Kweekruimte: 0.81 m²
Standaard kleur: blank aluminium

1 schuifdeur: 62 x 162 cm.
1 luchtraam: 60 x 52 cm.

De geanodiseerde aluminium profielen zijn perfect geschikt voor deze muurkassen. Om de muurkassen een scherpe prijs te geven zijn ze iets slanker uitgevoerd; tevens behoudt de tuinkas haar solide karakter!

Deze muurkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels glasklemmen. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De muurkas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Afvoerpijpset (bevat 2 stuks)

Afvoerpijpset (bevat 2 stuks)

€ 9,-
Een kunststof afvoerpijpset wordt bevestig aan de uiteinden van de goten van de tuinkas. Hierdoor wordt het hemelwater netjes afgevoerd in een eventuele regenton voor hergebruik.
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 30,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Extra accessoires

Extra accessoires

Er zijn veel meer accessoires te verkrijgen bij een hobbykas. Denk hierbij aan een extra dakraam, schappen, kweektafels, grondthermometers, een zonwering, druivengeleiders, S-haken etc. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Fundering muurkas Ida 900 blank

Fundering muurkas Ida 900 blank

€ 49,-
Een passende snelbouw fundering voor uw muurserre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.
Montage muurkas Ida 900

Montage muurkas Ida 900

€ 400,-
Laat u de montage van uw hobbykas liever doen door onze ervaren monteurs? Dat kan! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en monteren graag voor u.
Starterset A/B/C hobbykas

Starterset A/B/C hobbykas

€ 205,-
Het is mogelijk om een starterset aan te schaffen bij uw tuinkas. Hierin zitten handige accessoires om het kweken in goede banen te leiden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Onderstaande prijs is een vanaf prijs.
Veiligheidsglas muurkas Ida 900

Veiligheidsglas muurkas Ida 900

€ 40,-
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.