Muurkas Ida 3300 blank 257 x 130 cm.

€ 654,- incl. btw en levering aan huis


De muurkassen Ida zijn de goedkoopste van ons assortiment. Door de kleine afmeting is deze muurkas ideaal voor een kleine tuin, balkon of terras. Tevens dient een subtiele muurkas als mooie opstap om te beginnen met het kweken van planten en groenten.

Breedte: 257 cm.
Diepte: 130 cm.
Goothoogte: 165 cm.
Nokhoogte: 222 cm.
Kweekruimte: 3.34 m²
Standaard kleur: blank aluminium

1 schuifdeur: 62 x 162 cm.
1 luchtraam: 60 x 52 cm.

De geanodiseerde aluminium profielen zijn perfect geschikt voor deze muurkassen. Om de muurkassen een scherpe prijs te geven zijn ze iets slanker uitgevoerd; tevens behoudt de tuinkas haar solide karakter!

Deze muurkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels glasklemmen. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De muurkas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.