Muurkas Euroserre 308 902 x 308 cm.

€ 4550,- incl. btw en levering aan huis


De Euroserre type muurkas 308 is de kleinste van ons assortiment. Door de kleine afmeting is deze muurkas ideaal voor een kleine tuin, balkon of terras. Tevens dient een subtiele muurkas als mooie opstap om te beginnen met het kweken van planten en groenten.

Breedte: 902 cm.
Diepte: 308 cm.
Goothoogte: 171 cm.
Nokhoogte: 222 cm.
Kweekruimte: 27.78 m²
Standaard kleur: blank aluminium

1 schuifdeur: 75 x 170 cm.
5 luchtramen: 82 x 73cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstel, afgedichte venster met rubbers etc.

Deze muurkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels een rubber. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in vele relatief ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken).
De muurkas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
m39ll
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 30,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Extra accessoires

Extra accessoires

Er zijn veel meer accessoires te verkrijgen bij een hobbykas. Denk hierbij aan een extra dakraam, schappen, kweektafels, grondthermometers, een zonwering, druivengeleiders, S-haken etc. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

€ 209,-
Indien u een grotere toegang wenst naar in uw tuinkas kunt u kiezen voor een extra schuifdeur. Deze wordt toegepast naast de bestaand schuifdeur in uw hobbykas zodat de opening groter wordt.
Fundering muurkas 308 x 902 cm. blank

Fundering muurkas 308 x 902 cm. blank

€ 298,-
Een passende snelbouw fundering voor uw muurserre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.
Montage muurkas 308 x 902 cm.

Montage muurkas 308 x 902 cm.

€ 850,-
Laat u de montage van uw muurkas liever doen door onze ervaren monteurs? Dat kan! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en monteren graag voor u.
Muurkas 902 x 308 in standaard RAL-kleur gecoat

Muurkas 902 x 308 in standaard RAL-kleur gecoat

€ 1717,-
De kas kan worden uitgevoerd in een van onze standaardkleuren om het geheel nog meer flair te geven. U heeft de keuze uit: RAL 9010 wit, RAL 6005 mosgroen, RAL 6009 dennegroen, RAL 3004 purperrood, RAL 3011 bruinrood, RAL 7016 antraciet, RAL 9005 zwart.
Steilere dakhelling

Steilere dakhelling

Het is mogelijk om de muurkassen bij l'Orangerie uit te voeren in steilere dakhellingen. Dit kunt u doen omwille van praktische redenen of om het geheel wat meer flair te geven. Neemt contact op met onze adviseurs voor meer informatie.
Veiligheidsglas muurkas 308 x 902 cm.

Veiligheidsglas muurkas 308 x 902 cm.

€ 503,-
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.