Muurkas Euroserre 233 604 x 233 cm.

€ 3670,- incl. btw en levering aan huis


De Euroserre type muurkas 233 is de kleinste van ons assortiment. Door de kleine afmeting is deze muurkas ideaal voor een kleine tuin, balkon of terras. Tevens dient een subtiele muurkas als mooie opstap om te beginnen met het kweken van planten en groenten.

Breedte: 604 cm.
Diepte: 233 cm.
Goothoogte: 171 cm.
Nokhoogte: 222 cm.
Kweekruimte: 14.07 m²
Standaard kleur: blank aluminium
Glastype: 4 mm. gehard veiligheidsglas

1 schuifdeur: 75 x 170 cm.
3 luchtramen: 82 x 73cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstel, afgedichte venster met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
m26ll
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 61,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Extra accessoires

Extra accessoires

Er zijn veel meer accessoires te verkrijgen bij een hobbykas. Denk hierbij aan een extra dakraam, schappen, kweektafels, grondthermometers, een zonwering, druivengeleiders, S-haken etc. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

€ 209,-
Indien u een grotere toegang wenst naar in uw tuinkas kunt u kiezen voor een extra schuifdeur. Deze wordt toegepast naast de bestaand schuifdeur in uw hobbykas zodat de opening groter wordt.
Fundering muurkas 233 x 604 cm. blank.

Fundering muurkas 233 x 604 cm. blank.

€ 181,-
Een passende snelbouw fundering voor uw muurserre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.
Montage muurkas 233 x 604 cm.

Montage muurkas 233 x 604 cm.

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Muurkas 604 x 233 in standaard RAL-kleur gecoat

Muurkas 604 x 233 in standaard RAL-kleur gecoat

€ 1350,-
De kas kan worden uitgevoerd in elke gewenste RAL-kleur om het geheel nog meer flair te geven. Uniek bij l'Orangerie is de keuze voor een structuur-coating, hierdoor krijgt het een 'matte' look.
Steilere dakhelling

Steilere dakhelling

Het is mogelijk om de muurkassen bij l'Orangerie uit te voeren in steilere dakhellingen. Dit kunt u doen omwille van praktische redenen of om het geheel wat meer flair te geven. Neemt contact op met onze adviseurs voor meer informatie.