Muurkas Euroserre 156 457 x 156 cm.

Purperrode muurserre met glas

€ 2560,- incl. btw en levering aan huis


De Euroserre type muurkas 156 is de kleinste van ons assortiment. Door de kleine afmeting is deze muurkas ideaal voor een kleine tuin, balkon of terras. Tevens dient een subtiele muurkas als mooie opstap om te beginnen met het kweken van planten en groenten.

Breedte: 457 cm.
Diepte: 156 cm.
Goothoogte: 171 cm.
Nokhoogte: 206/224 cm.
Kweekruimte: 7.13 m²
Standaard kleur: blank aluminium
Glastype: 4 mm. gehard veiligheidsglas

1 schuifdeur: 75 x 170 cm.
2 luchtramen: 82 x 73cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstel, afgedichte venster met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
m14ll