Muurkas Euroserre 156 457 x 156 cm.

Purperrode muurserre met glas

€ 1570,- incl. btw en levering aan huis


De Euroserre type muurkas 156 is de kleinste van ons assortiment. Door de kleine afmeting is deze muurkas ideaal voor een kleine tuin, balkon of terras. Tevens dient een subtiele muurkas als mooie opstap om te beginnen met het kweken van planten en groenten.

Breedte: 457 cm.
Diepte: 156 cm.
Goothoogte: 171 cm.
Nokhoogte: 206/224 cm.
Kweekruimte: 7.13 m²
Standaard kleur: blank aluminium

1 schuifdeur: 75 x 170 cm.
2 luchtramen: 82 x 73cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstel, afgedichte venster met rubbers etc.

Deze muurkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels een rubber. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De muurkas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
m14ll