Tuinkas Euroserre Super 942 942 x 530 cm.

€ 6110,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkas Euroserre Super is een uitbreiding van de kleinere hobbykassen. De verschillende kappen worden aan elkaar gebouwd d.m.v. een zware, gegalvaniseerde goot. Op die manier wordt een grotere oppervlakte gecreëerd zonder extra ondersteuning, zodat deze serre ook kan gebruikt worden door professionele tuinders of tuincentra.

Breedte: 942 cm.
Diepte: 530 cm.
Goothoogte: 171 cm.
Nokhoogte: 240 cm.
Kweekruimte: 49.92 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Enkele schuifdeur: 75 x 170 cm.
9 luchtramen: 73 x 82 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
s95
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 30,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Extra accessoires

Extra accessoires

Er zijn veel meer accessoires te verkrijgen bij een hobbykas. Denk hierbij aan een extra dakraam, schappen, kweektafels, grondthermometers, een zonwering, druivengeleiders, S-haken etc. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

€ 209,-
Indien u een grotere toegang wenst naar in uw tuinkas kunt u kiezen voor een extra schuifdeur. Deze wordt toegepast naast de bestaand schuifdeur in uw hobbykas zodat de opening groter wordt.
Fundering tuinkas 942 x 530 cm. blank

Fundering tuinkas 942 x 530 cm. blank

€ 326,-
Een passende snelbouw fundering voor uw muurserre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.
Hogere goot- en nokhoogte

Hogere goot- en nokhoogte

Het is mogelijk om de kassen bij l'Orangerie uit te voeren in hogere maten. Denk hierbij aan verhogingen van 10 of 20 centimeter om de ideale ruimte te creëren. Neemt contact op met onze adviseurs voor meer informatie.
Montage tuinkas 942 x 530

Montage tuinkas 942 x 530

€ 1150,-
Laat u de montage van uw kweekkas liever doen door onze ervaren monteurs? Dat kan! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en monteren graag voor u.
Tuinkas 942 x 530 in standaard RAL-kleur gecoat

Tuinkas 942 x 530 in standaard RAL-kleur gecoat

€ 2010,-
De kas kan worden uitgevoerd in een van onze standaardkleuren om het geheel nog meer flair te geven. U heeft de keuze uit: RAL 9010 wit, RAL 6005 mosgroen, RAL 6009 dennegroen, RAL 3004 purperrood, RAL 3011 bruinrood, RAL 7016 antraciet, RAL 9005 zwart.
Veiligheidsglas tuinkas 942 x 530 cm.

Veiligheidsglas tuinkas 942 x 530 cm.

€ 1075,-
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.