Tuinkas Euroserre Rustiq 236 x 236 cm.

€ 2830,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkas Euroserre Rustiq is het nieuwste model kweekkas in het assortiment. De Rustiq heeft een dakhelling van 45 graden, dit geeft de kas een spits en klassiek aanzicht. De kweekkas Rustiq wordt niet uitgevoerd met een schuifdeur maar met een enkele draaideur, dit is uniek.
Breedte: 236 cm.
Diepte: 236 cm.
Goothoogte: 155 cm.
Nokhoogte: 270 cm.
Kweekruimte: 5.57 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Enkele draaideur.
2 luchtramen: 73 x 82 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.

R22