Tuinkas Euroserre Rustiq 236 x 236 cm.

€ 1820,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkas Euroserre Rustiq is het nieuwste model kweekkas in het assortiment. De Rustiq heeft een dakhelling van 45 graden, dit geeft de kas een spits en klassiek aanzicht. De kweekkas Rustiq wordt niet uitgevoerd met een schuifdeur maar met een enkele draaideur, dit is uniek.
Breedte: 236 cm.
Diepte: 236 cm.
Goothoogte: 155 cm.
Nokhoogte: 270 cm.
Kweekruimte: 5.57 m²
Standaard kleur: blank aluminium

Enkele draaideur.
2 luchtramen: 73 x 82 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
R22