Tuinkas Euroserre Micro 156 156 x 309 cm.

€ 2430,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkas Euroserre Micro is het kleinste model in het assortiment, deze hobbykas leent zich dan perfect voor een kleine tuin, een klein balkon of een beperkte ruimte. Doordat de kweekkas Micro een goothoogte heeft van maar liefst 191 cm. is het toch erg prettig om in deze kas te werken en te kweken.
Breedte: 156 cm.
Diepte: 309 cm.
Goothoogte: 191 cm.
Nokhoogte: 229 cm.
Kweekruimte: 4.82 m²
Standaard kleur: blank aluminium
Glastype: 4 mm. gehard veiligheidsglas

Enkele draaideur met slot.
1 luchtraam: 73 x 82 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.