Tuinkas Euroserre Maxi 380 380 x 677 cm.

€ 6780,- incl. btw en levering aan huis


Waarom dan ook niet ‘verticaal telen’ in je serre? De Euro Plus geeft je die ruimte. Dit model heeft een verstevigd dak en een standaard goothoogte vanaf 1,85 m. Daardoor is de Plus zeer geschikt voor het kweken van klimplanten zoals kiwiplanten of druivelaars. Ook op het grondoppervlak is er ruimte voor grootste plannen (en planten), want je kan een breedte kiezen van 3,80 tot 6,04 meter. Plus-punten genoeg dus !

Breedte: 380 cm.
Diepte: 677 cm.
Goothoogte: 175 cm.
Nokhoogte: 262 cm.
Kweekruimte: 25.73 m²
Standaard kleur: blank aluminium
Glastype: 4 mm. gehard veiligheidsglas

Enkele schuifdeur: 75 x 170 cm.
5 luchtramen: 73 x 82 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
p36,5
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 61,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Borstwering voor hobbykas

Borstwering voor hobbykas

€ 7,-
Het is mogelijk om een borstwering toe te passen onder onze kassen. De constructie dient hiervoor aangepast te worden, dit kost €7,- per m1 van de kas. De standaard hoogtes zijn 43cm./63cm./83cm.
Extra accessoires

Extra accessoires

Er zijn veel meer accessoires te verkrijgen bij een hobbykas. Denk hierbij aan een extra dakraam, schappen, kweektafels, grondthermometers, een zonwering, druivengeleiders, S-haken etc. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

€ 209,-
Indien u een grotere toegang wenst naar in uw tuinkas kunt u kiezen voor een extra schuifdeur. Deze wordt toegepast naast de bestaand schuifdeur in uw hobbykas zodat de opening groter wordt.
Fundering tuinkas 380 x 677 cm. blank

Fundering tuinkas 380 x 677 cm. blank

€ 285,-
Een passende snelbouw fundering voor uw muurserre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.
Hogere goot- en nokhoogte

Hogere goot- en nokhoogte

Het is mogelijk om de kassen bij l'Orangerie uit te voeren in hogere maten. Denk hierbij aan verhogingen van 10 of 20 centimeter om de ideale ruimte te creëren. Neemt contact op met onze adviseurs voor meer informatie.
Montage tuinkas 380 x 677

Montage tuinkas 380 x 677

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Tuinkas 380 x 677 in standaard RAL-kleur gecoat

Tuinkas 380 x 677 in standaard RAL-kleur gecoat

€ 1734,-
De kas kan worden uitgevoerd in elke gewenste RAL-kleur om het geheel nog meer flair te geven. Uniek bij l'Orangerie is de keuze voor een structuur-coating, hierdoor krijgt het een 'matte' look.