Tuinkas Euroserre Maxi 309 309 x 530 cm.

€ 4030,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkas Euroserre Maxi is de meest verkochte tuinkas van Euroserre. De vele mogelijkheden van dit type hobbykas zorgen ervoor dat u naar wens in uw tuin kunt verblijven en kweken. U kunt ervoor kiezen om de tuinkas op een muur te plaatsen, een gotische uitstraling te geven of extra deuren toe te voegen.

Breedte: 309 cm.
Diepte: 530 cm.
Goothoogte: 171 cm.
Nokhoogte: 240 cm.
Kweekruimte: 16.38 m²
Standaard kleur: blank aluminium
Glastype: 4 mm. gehard veiligheidsglas

Enkele schuifdeur: 75 x 170 cm.
3 luchtramen: 73 x 82 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
35
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Fundering tuinkas 530 x 309 cm. blank

Fundering tuinkas 530 x 309 cm. blank

€ 226,-
Een passende snelbouw fundering voor uw muurserre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.