Tuinkas Euroserre Maxi 236 236 x 902 cm.

€ 5510,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkas Euroserre Maxi is de meest verkochte tuinkas van Euroserre. De vele mogelijkheden van dit type hobbykas zorgen ervoor dat u naar wens in uw tuin kunt verblijven en kweken. U kunt ervoor kiezen om de tuinkas op een muur te plaatsen, een gotische uitstraling te geven of extra deuren toe te voegen.

Breedte: 236 cm.
Diepte: 902 cm.
Goothoogte: 171 cm.
Nokhoogte: 226 cm.
Kweekruimte: 21.29 m²
Standaard kleur: blank aluminium
Glastype: 4 mm. gehard veiligheidsglas

Enkele schuifdeur: 75 x 170 cm.
5 luchtramen: 73 x 82 cm.

De blanke aluminium profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc.

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met gehard veiligheidsglas in de wanden en in het dak.
Gehard veiligheidsglas is 5 tot 7 keer sterker dan het standaard tuinbouwglas, mocht het toch breken dan breekt het in kleine relatief veilige stukjes zoals bij een zijruit van een auto. Het veiligheidsglas komt in de wanden en in het dak.
Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels rubber afdekstrips. De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
29
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 61,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Borstwering voor hobbykas

Borstwering voor hobbykas

€ 7,-
Het is mogelijk om een borstwering toe te passen onder onze kassen. De constructie dient hiervoor aangepast te worden, dit kost €7,- per m1 van de kas. De standaard hoogtes zijn 43cm./63cm./83cm.
Extra accessoires

Extra accessoires

Er zijn veel meer accessoires te verkrijgen bij een hobbykas. Denk hierbij aan een extra dakraam, schappen, kweektafels, grondthermometers, een zonwering, druivengeleiders, S-haken etc. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

Extra deur t.b.v. dubbele schuifdeur

€ 209,-
Indien u een grotere toegang wenst naar in uw tuinkas kunt u kiezen voor een extra schuifdeur. Deze wordt toegepast naast de bestaand schuifdeur in uw hobbykas zodat de opening groter wordt.
Fundering tuinkas 236 x 902 cm. blank

Fundering tuinkas 236 x 902 cm. blank

€ 278,-
Een passende snelbouw fundering voor uw muurserre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.
Hogere goot- en nokhoogte

Hogere goot- en nokhoogte

Het is mogelijk om de kassen bij l'Orangerie uit te voeren in hogere maten. Denk hierbij aan verhogingen van 10 of 20 centimeter om de ideale ruimte te creëren. Neemt contact op met onze adviseurs voor meer informatie.
Montage tuinkas 236 x 902

Montage tuinkas 236 x 902

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Tuinkas 236 x 902 in standaard RAL-kleur gecoat

Tuinkas 236 x 902 in standaard RAL-kleur gecoat

€ 1710,-
De kas kan worden uitgevoerd in elke gewenste RAL-kleur om het geheel nog meer flair te geven. Uniek bij l'Orangerie is de keuze voor een structuur-coating, hierdoor krijgt het een 'matte' look.