Jupiter 8300 groen 257 x 321 cm.

€ 1100,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkassen Jupiter van Vitavia zijn zeer praktische tuinkassen. De standaard breedte van 2.57 cm. leent zich ideaal voor een breder werkveld om te kweken en zorgt ervoor dat de kas kan worden uitgerust met een dubbele deur. De ruimte goothoogte 151 cm. zorgt voor een enorm gevoel van ruimte in uw hobbykas.

Breedte: 257 cm.
Diepte: 321 cm.
Goothoogte: 151 cm.
Nokhoogte: 246 cm.
Kweekruimte: 8.25 m²
Standaard kleur: groen

Dubbele schuifdeur: 90 x 190 cm.
4 luchtramen: 60 x 60 cm.

De geanodiseerde aluminium profielen zijn perfect geschikt voor deze tuinkassen. Om de hobbykassen een scherpe prijs te geven zijn ze iets slanker uitgevoerd; tevens behoudt de tuinkas haar solide karakter!

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met tuinbouwglas in de wanden en in het dak. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels glasklemmen. Een veel gekozen optie bij tuinkassen is veiligheidsglas, dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in kleine ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels haken in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.