Hera 9000 zwart 380 x 380 cm.

€ 2708,- incl. btw en levering aan huis


De hobbykassen Hera zijn speels vormgegeven. Naast de functie van een kweekruimte kan de Hera ook prima worden gebruikt als tuinkamer of prieel. Verschillend van andere kassen is deze hobbykas uitgerust met uitzetramen welke onder de goot worden gemonteerd, dit geeft het geheel een luxere uitstraling.

Breedte: 380 cm.
Diepte: 380 cm.
Goothoogte: 182 cm.
Nokhoogte: 288 cm.
Kweekruimte: 11.33 m²
Standaard kleur: zwart

Dubbele schuifdeur: 90 x 177 cm.
3 uitzetramen: 55 x 50 cm.

De geanodiseerde aluminium profielen zijn perfect geschikt voor deze tuinkassen. Om de hobbykassen een scherpe prijs te geven zijn ze iets slanker uitgevoerd; tevens behoudt de tuinkas haar solide karakter!

Deze tuinkas wordt standaard geleverd met veiligheidsglas in de wanden en in het dak 6 mm. polycarbonaat. Deze glazen platen plaatst u tussen de aluminium profielen en zet u vast middels glasklemmen. Dit glas is 5 tot 7 maal sterker dan tuinbouwglas en breekt in vele relatief ongevaarlijke stukjes (tuinbouwglas breekt in scherpe grote stukken). De hobbykas kan worden geplaatst op een aluminium snelbouw fundering, deze fixeert u middels grondankers in de grond. Het voordeel van deze fundering is dat het passend is en dat de tuinkas hoger komt te staan wat weer veiligheid met zich mee brengt.
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Afvoerpijpset (bevat 2 stuks)

Afvoerpijpset (bevat 2 stuks)

€ 9,-
Een kunststof afvoerpijpset wordt bevestig aan de uiteinden van de goten van de tuinkas. Hierdoor wordt het hemelwater netjes afgevoerd in een eventuele regenton voor hergebruik.
Automatische raamopener Ventomax

Automatische raamopener Ventomax

€ 30,-
Gaat automatisch open bij een temperatuur van 23 graden Celsius en sluit ook automatische weer, erg fijn als u niet thuis bent zo houd u zelfs als u niet thuis bent een constante temperatuur in uw kas wat uw kweekgoed ten goede komt. Let op: geen elektriciteit nodig, de automatische raam openers werken op oliedruk.
Extra accessoires

Extra accessoires

Er zijn veel meer accessoires te verkrijgen bij een hobbykas. Denk hierbij aan een extra dakraam, schappen, kweektafels, grondthermometers, een zonwering, druivengeleiders, S-haken etc. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden!
Fundering serre Hera 9000 zwart

Fundering serre Hera 9000 zwart

€ 187,-
Een passende snelbouw fundering voor uw serre zorgt voor een snellere installatie. Tevens komt de kas hoger te staan (14cm.) wat extra veiligheid geeft. Grondankers worden erbij geleverd om het te fixeren in de grond.
Montage serre Hera 9000

Montage serre Hera 9000

€ 900,-
Laat u de montage van uw hobbykas liever doen door onze ervaren monteurs? Dat kan! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en monteren graag voor u.
Starterset A/B/C hobbykas

Starterset A/B/C hobbykas

€ 205,-
Het is mogelijk om een starterset aan te schaffen bij uw tuinkas. Hierin zitten handige accessoires om het kweken in goede banen te leiden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Onderstaande prijs is een vanaf prijs.