Tuinkas op kantoor

Vergaderen of werken in een tuinkas

 

Glazen kantoren bij l’Orangerie

Transparant vergaderen in de nieuwste trend


Glazen kantoren en vergaderruimtes bij l’Orangerie zijn vrij te plaatsen in uw kantoorpand of woning. Helemaal van nu en de allernieuwste trend op het gebied van vergaderen! Afhankelijk van de materiaalkeuze zorgt een glazen kantoor voor een hippe, exclusieve ruimte in uw pand. Het bijzondere van een glazen kantoor is dat er enerzijds volop privacy en geluidsisolatie is door de glazen wanden en dat er anderzijds juist een open sfeer heerst door de transparantie van het glas.

Onderstaande prijzen zijn excl. BTW, incl.  levering, veiligheidsglas en coating.

 
 

Filter op breedtematen:

Toon alles0 - 400 cm

 

Tuinkas soorten

Kapvormen, profielen, glassoorten en kleuren


Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinkas of een glazen wand op kantoor? Over het soort profiel, de kapvorm, de glassoorten, de kleur of over de montage? Lees hier meer... 


Wat wenst u?

Maatwerk in glazen vergaderruimtes


l'Orangerie heeft nog veel meer modellen die passend gemaakt kunnen worden aan uw situatie. Bel ons voor advies of stuur een berichtje voor meer informatie voor uw ideale glazen kantoor.


Tuinkas prijzen

Een offerte binnen 24 uur – tijdens werkdagen


Tuinkassen en glazen wanden met (schuif)deuren van aluminium profielen zijn een voordelige keuze. Meer weten over de prijzen van onze diverse tuinkasmodellen en onze glazen kantoorwanden?