Gardendreams tuinkamer 700 x 350 cm.

€ 14255,- incl. btw en levering aan huis


Een Gardendreams tuinkamer met vaste glazen wanden en openslaande deuren is niet alleen een uitbreiding maar ook een meerwaarde voor uw woning. De tuinkamer is geheel rondom gesloten met glazen wanden wat een ruimtelijk effect geeft in een afgesloten ruimte. Enkele zonnestralen en er heerst al een behaaglijk klimaat om buiten te verblijven.

Breedte: 700 cm.
Diepte: 350 cm.
Dakbedekking: helder of opaal polycarbonaat
Gootsierlijst: vlak
Oppervlakte: 24.50 m²
Keuze uit de standaard kleuren:
RAL 7016 antraciet, RAL 9001 crème wit, RAL 9007 grijs structuur, RAL 9016 wit

Een tuinkamer van Gardendreams voldoet aan de beste kwaliteit en wordt als compleet bouwpakket geleverd. Om uw wensen nog meer tegemoet te komen biedt Gardendreams meerdere opties aan bij een glazen tuinkamer. U kunt namelijk kiezen voor glas in het dak, LED-verlichting, heaters, ramen in de wanden etc. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij adviseren u de meest passende tuinkamer!
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Betonvoet met waterafvoer

Betonvoet met waterafvoer

€ 79,-
Funderingsvoet met geïntegreerde waterdoorvoer welke aangesloten wordt op uw veranda.
Glazen dak 600 x 350 cm.

Glazen dak 600 x 350 cm.

€ 1490,-
Een veranda met glas als dakbedekking is een zeer duurzame constructie. Het 4.4.2. veiligheidsglas staat garant voor een veilige zitruimte en behoudt het daglicht onder uw veranda.
Halfronde of klassieke goot 700 cm.

Halfronde of klassieke goot 700 cm.

€ 249,-
De keuze voor een andere sierlijst aan uw goot kan bepalend zijn voor het totale zicht van uw veranda. Mocht u een klassiek huis hebben dan adviseren wij u de geprofileerde versie. Indien dit strak en afgewerkt is kunt u beter kiezen voor een vlakke of ronde sierlijst.
LED Exclusive Line

LED Exclusive Line

€ 339,-
De LED-verlichting voor veranda's dient zoals de overkapping duurzaam en prettig te zijn. Deze warm-LED zorgt voor een gezellige verlichting inclusief garantie! Een set bevat 6 lampen, afstandsbediening en trafo.
Montage

Montage

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Vaste betonvoet

Vaste betonvoet

€ 39,-
Ideaal als fundering van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.
Zonwering

Zonwering

Bij een veranda is het mogelijk om een zonwering toe te passen. l’Orangerie heeft hier meerdere toepassingen voor, denk hierbij aan een elektrische zonwering, plissé zonwering of lamellendoeken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden omtrent de diverse toepassingen.