l'Ora tuinkamer 606 x 400 cm.

€ 7022,- incl. btw en levering aan huis


De tuinkamer van l'Orangerie is een waardevol verlengstuk van uw woning. De l'Ora tuinkamer is samengesteld uit duurzame materialen waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. De glazen schuifwanden zijn flexibel bedienbaar en laten het licht voldoende door zodat u het licht bij u in huis behoudt.

Breedte: 606 cm.
Diepte: 400 cm.
Dakbedekking: helder of opaal polycarbonaat
Gootsierlijst: halfrond of klassiek
Oppervlakte: 24.24 m²
Keuze uit de standaard kleuren:
RAL 7016 antraciet, RAL 9001 crème wit, RAL 9016 wit

Een tuinkamer van l'Orangerie voldoet aan goede kwaliteit en wordt als compleet bouwpakket geleverd. Om uw wensen nog meer tegemoet te komen biedt de l'Ora tuinkamer meerdere opties bij een overkapping met glazen schuifwanden. U kunt namelijk kiezen voor glas in het dak, LED-verlichting, heaters etc. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij adviseren u de meest passende serre!
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Betonpoer met waterafvoer

Betonpoer met waterafvoer

€ 58,-
Funderingsvoet met geïntegreerde waterdoorvoer welke aangesloten wordt op uw veranda.
Glazen dak 606 x 400 cm.

Glazen dak 606 x 400 cm.

€ 1939,-
Een veranda met glas als dakbedekking is een zeer duurzame constructie. Het 4.4.2. veiligheidsglas staat garant voor een veilige zitruimte en behoudt het daglicht onder uw veranda.
l'Ora LED-verlichting

l'Ora LED-verlichting

€ 195,-
De LED-verlichting voor veranda's dient zoals de overkapping duurzaam en prettig te zijn. Deze warm-LED zorgt voor een gezellige verlichting inclusief garantie! Een set bevat 6 lampen, afstandsbediening en trafo.
l'Ora zonwering

l'Ora zonwering

Bij een veranda is het mogelijk om een zonwering toe te passen. l’Orangerie heeft hier meerdere toepassingen voor, denk hierbij aan een elektrische zonwering, plissé zonwering of lamellendoeken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden omtrent de diverse toepassingen
Montage

Montage

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Vaste betonpoer

Vaste betonpoer

€ 58,-
Ideaal als fundering van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.