De perfecte oplossing voor uw tuin: Aluminium Pergola's
Onze aluminium pergola's zijn bestand tegen weersinvloeden, eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen

Een aluminium pergola is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke manier om zijn buitenruimte te verfraaien. Onze aluminium pergola's zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn bestand tegen weersinvloeden. Bovendien zijn ze licht van gewicht en eenvoudig te installeren. Onze pergola's zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, zodat er voor elke tuin een geschikte oplossing te vinden is. Bekijk onze projecten en producten en ontdek hoe een aluminium pergola uw buitenruimte kan veranderen.

  • Verschillende maten en ontwerpen
  • Stijlvol en weerbestendig
  • Een aluminium pergola voor elke smaak
  • Klanttevredenheid gegarandeerd
Bart 1920x1200
Op zoek naar meer?
Dit is nog maar een klein gedeelte van onze selectie

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u nog andere vragen over onze producten? Wij bieden nog meer opties aan....

meer informatie

Oprolbare doekzonwering in aluminium constructie
Umbra zonwering in pergola - aluminium maatwerk
Rugenbrink Apeldoorn

meer informatie

Zonwering in pergola grijs 3,5 x 3,5 meter
Vrijstaande aluminium pergola met zonwering
Peters Apeldoorn

meer informatie

Pergola met handbediend schaduwdoek dicht doek
Maatwerk pergola aluminium antraciet - Umbra zonwering LuxxOut
Stephan Buitendijk

meer informatie

DSC02138-Edit
DSC02160
Korevaar

meer informatie

Een pergola heeft meestal geen volledige wanden of dakbedekking, terwijl een overdekt terras wel volledige bescherming tegen de elementen biedt.

De kosten van een aluminium pergola variëren afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de opties die u kiest. Neem contact op met ons op voor meer informatie.

_0013_Alba50.jpg

Terrasoverkappingen op maat

Creëer uw eigen buitenruimte voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een privé-oase in uw eigen tuin of een professionele oplossing voor uw restaurant of zakelijke evenement, wij kunnen uw droom tot werkelijkheid maken. Onze lamellenoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen geheel naar wens worden aangepast aan uw specifieke eisen en wensen.

Projecten van l'Orangerie

Pergola's

Bart Chat

Stel je vraag
Aan Jouk