l'Ora vrijstaande veranda 706 x 400 cm.

€ 3488,- incl. btw en levering aan huis


De l'Ora vrijstaande veranda biedt een scherpe prijs als u een overkapping vrij in uw tuin wenst te plaatsen. De overkapping wordt gebouwd conform de Nederlandse norm wat resulteert in een veilige plek in uw tuin om heerlijk te loungen.

Breedte: 706 cm.
Diepte: 400 cm.
Dakbedekking: helder of opaal polycarbonaat
Gootsierlijst: halfrond of klassiek
Oppervlakte: 28.24 m²
Keuze uit de standaard kleuren:
RAL 7016 antraciet, RAL 9001 crème wit, RAL 9016 wit

Een veranda van l'Orangerie voldoet aan goede kwaliteit en wordt als compleet bouwpakket geleverd. Om uw wensen nog meer tegemoet te komen biedt l'Orangerie meerdere opties aan bij een vrijstaande veranda. U kunt namelijk kiezen voor glas in het dak, LED-verlichting, zijwanden, glazen schuifwanden etc. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij adviseren u de meest passende veranda!
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Betonpoer met waterafvoer

Betonpoer met waterafvoer

€ 58,-
Funderingsvoet met geïntegreerde waterdoorvoer welke aangesloten wordt op uw veranda.
Glazen dak 706 x 400 cm.

Glazen dak 706 x 400 cm.

€ 2291,-
Een veranda met glas als dakbedekking is een zeer duurzame constructie. Het 4.4.2. veiligheidsglas staat garant voor een veilige zitruimte en behoudt het daglicht onder uw veranda.
l'Ora aluminium wand 400 cm.

l'Ora aluminium wand 400 cm.

€ 1128,-
Een aluminium wand is zowel een constructieve als een praktische toevoeging aan uw veranda. Uw overkapping wordt een stabielere en meer gesloten ruimte om heerlijk buiten te verblijven. Hoogte 180 cm.
l'Ora glasschuifwand 350 cm.

l'Ora glasschuifwand 350 cm.

€ 1090,-
De l'Ora glazen schuifwanden sluiten of uw veranda op een transparante wijze af. Het flexibele schuifsysteem zorgen ervoor dat u naar wens kunt genieten van een afgesloten ruimte, beschut voor regen en wind. De standaard hoogte varieert tussen de 190 en 260 cm. hoogte.
l'Ora LED-verlichting

l'Ora LED-verlichting

€ 195,-
De LED-verlichting voor veranda's dient zoals de overkapping duurzaam en prettig te zijn. Deze warm-LED zorgt voor een gezellige verlichting inclusief garantie! Een set bevat 6 lampen, afstandsbediening en trafo.
l'Ora spie polycarbonaat 400 cm.

l'Ora spie polycarbonaat 400 cm.

€ 305,-
Een polycarbonaat spie is een uitkomt voor uw veranda en zitruimte als er sprake is van een klein gedeelte wat afgedicht moet worden. Denk hierbij aan ruimtes die ontstaan boven een schutting of een muur. Middels een spie maakt u uw overkapping op een makkelijke manier een gesloten ruimte.
l'Ora zijwand polycarbonaat 400 cm.

l'Ora zijwand polycarbonaat 400 cm.

€ 724,-
Een zijwand van polycarbonaat creëert een beschutte zitruimte. Tevens ontvangt u meer privacy doordat u uw veranda afsluit. Polycarbonaat zorgt ervoor dat het daglicht nog deels wordt doorgegeven zodat het een gezellige ruimte blijft om te verblijven.
l'Ora zonwering

l'Ora zonwering

Bij een veranda is het mogelijk om een zonwering toe te passen. l’Orangerie heeft hier meerdere toepassingen voor, denk hierbij aan een elektrische zonwering, plissé zonwering of lamellendoeken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden omtrent de diverse toepassingen
Montage

Montage

Het is mogelijk om uw veranda, tuinkamer of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Schoor

Schoor

€ 39,-
Enkele schoren in uw veranda zorgen voor een klassieke uitstraling. Indien dit bij de situatie past zorgt dit voor een gezelligere sfeer bij uw overkapping.
Vaste betonpoer

Vaste betonpoer

€ 58,-
Ideaal als fundering van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.