Gardendreams vrijstaande veranda 600 x 350 cm.

€ 3830,- incl. btw en levering aan huis


Een vrijstaande overkapping van Gardendreams is een uitkomst als u een veranda vrij in uw tuin wenst te plaatsen. Deze overkapping naar Duitse maatstaven biedt u een heerlijke loungeplek die praktisch geen onderhoud behoeft.

Breedte: 600 cm.
Diepte: 350 cm.
Dakbedekking: helder of opaal polycarbonaat
Gootsierlijst: vlak
Oppervlakte: 21 m²
Keuze uit de standaard kleuren:
RAL 7016 antraciet, RAL 9001 crème wit, RAL 9007 grijs structuur, RAL 9016 wit

Een veranda van Gardendreams voldoet aan de beste kwaliteit en wordt als compleet bouwpakket geleverd. Om uw wensen nog meer tegemoet te komen biedt Gardendreams meerdere opties aan bij een vrijstaande veranda. U kunt namelijk kiezen voor glas in het dak, LED-verlichting, zijwanden, glazen schuifwanden etc. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij adviseren u de meest passende veranda!
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Aluminium wand 350 cm.

Aluminium wand 350 cm.

€ 1089,-
Een aluminium wand is zowel een constructieve als een praktische toevoeging aan uw veranda. Uw overkapping wordt een stabielere en meer gesloten ruimte om heerlijk buiten te verblijven.
Betonvoet met waterafvoer

Betonvoet met waterafvoer

€ 79,-
Funderingsvoet met geïntegreerde waterdoorvoer welke aangesloten wordt op uw veranda.
GD glasschuifwandsysteem 600 cm.

GD glasschuifwandsysteem 600 cm.

€ 2799,-
De glasschuifwanden van Gardendreams sluiten uw veranda op een transparante wijze af. Het flexibele schuifsysteem zorgt ervoor dat u naar wens kunt genieten van een afgesloten ruimte, beschut voor regen en wind.
Glazen spie 350 cm.

Glazen spie 350 cm.

€ 979,-
Een glazen spie is een enorme toevoeging aan uw overkapping als de loungeruimte op een gemakkelijke en stijlvolle manier afgesloten moet worden. Dankzij het glas behoudt u het daglicht onder de overkapping maar biedt het u ook meer privacy en comfort bij uw veranda.
Glazen zijwand 350 cm.

Glazen zijwand 350 cm.

€ 2219,-
Een glazen zijwand is een duurzame toevoeging aan uw overkapping. Het glas zorgt voor een optimale lichtopbrengst onder de veranda en biedt tegelijkertijd een fijne beschutting voor wind of regen.
Halfronde of klassieke goot 600 cm.

Halfronde of klassieke goot 600 cm.

€ 219,-
De keuze voor een andere sierlijst aan uw goot kan bepalend zijn voor het totale zicht van uw veranda. Mocht u een klassiek huis hebben dan adviseren wij u de geprofileerde versie. Indien dit strak en afgewerkt is kunt u beter kiezen voor een vlakke of ronde sierlijst.
LED Exclusive Line

LED Exclusive Line

€ 339,-
De LED-verlichting voor veranda's dient zoals de overkapping duurzaam en prettig te zijn. Deze warm-LED zorgt voor een gezellige verlichting inclusief garantie! Een set bevat 6 lampen, afstandsbediening en trafo.
Montage

Montage

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Schoor

Schoor

€ 39,-
Enkele schoren in uw veranda zorgen voor een klassieke uitstraling. Indien dit bij de situatie past zorgt dit voor een gezelligere sfeer bij uw overkapping.
Spie polycarbonaat 350 cm.

Spie polycarbonaat 350 cm.

€ 449,-
Een polycarbonaat spiekozijn is een uitkomt voor uw veranda en zitruimte als er sprake is van een klein gedeelte wat afgedicht moet worden. Denk hierbij aan ruimtes die ontstaan boven een schutting of een muur. Middels een spie maakt u uw overkapping op een makkelijke manier een gesloten ruimte.
Vaste betonvoet

Vaste betonvoet

€ 39,-
Ideaal als fundering van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.
Zijwand polycarbonaat 350 cm.

Zijwand polycarbonaat 350 cm.

€ 989,-
Een zijwand van polycarbonaat creëert een beschutte zitruimte. Tevens ontvangt u meer privacy doordat u uw veranda afsluit. Polycarbonaat zorgt ervoor dat het daglicht nog deels wordt doorgegeven zodat het een gezellige ruimte blijft om te verblijven.
Zonwering

Zonwering

Bij een veranda is het mogelijk om een zonwering toe te passen. l’Orangerie heeft hier meerdere toepassingen voor, denk hierbij aan een elektrische zonwering, plissé zonwering of lamellendoeken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden omtrent de diverse toepassingen.