l'Ora veranda 706 x 200 cm.

€ 1730,- incl. btw en levering aan huis


De l'Ora veranda is het meest scherp geprijsde merk veranda. De overkapping wordt gebouwd conform de Nederlandse norm en is een waardevol verlengstuk van uw woning. De l'Ora veranda worden samengesteld uit duurzame materialen waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. Reden genoeg voor u om meer buiten te verblijven.

Breedte: 706 cm.
Diepte: 200 cm.
Dakbedekking: helder of opaal polycarbonaat
Gootsierlijst: halfrond of klassiek
Oppervlakte: 14.12 m²
Keuze uit de standaard kleuren:
RAL 7016 antraciet, RAL 9001 crème wit, RAL 9016 wit

Een veranda van l'Orangerie voldoet aan goede kwaliteit en wordt als compleet bouwpakket geleverd. Om uw wensen nog meer tegemoet te komen biedt l'Orangerie meerdere opties aan bij een polycarbonaat veranda. U kunt namelijk kiezen voor LED-verlichting, zijwanden, glazen schuifwanden etc. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij adviseren u de meest passende veranda!
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Betonpoer met waterafvoer

Betonpoer met waterafvoer

€ 58,-
Funderingsvoet met geïntegreerde waterdoorvoer welke aangesloten wordt op uw veranda.
l'Ora LED-verlichting

l'Ora LED-verlichting

€ 195,-
De LED-verlichting voor veranda's dient zoals de overkapping duurzaam en prettig te zijn. Deze warm-LED zorgt voor een gezellige verlichting inclusief garantie! Een set bevat 6 lampen, afstandsbediening en trafo.
l'Ora zonwering

l'Ora zonwering

Bij een veranda is het mogelijk om een zonwering toe te passen. l’Orangerie heeft hier meerdere toepassingen voor, denk hierbij aan een elektrische zonwering, plissé zonwering of lamellendoeken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden omtrent de diverse toepassingen
Montage

Montage

Het is mogelijk om uw veranda, tuinkamer of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Schoor

Schoor

€ 39,-
Enkele schoren in uw veranda zorgen voor een klassieke uitstraling. Indien dit bij de situatie past zorgt dit voor een gezelligere sfeer bij uw overkapping.
Vaste betonpoer

Vaste betonpoer

€ 58,-
Ideaal als fundering van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.