Gardendreams veranda 300 x 500 cm.

€ 3019,- incl. btw en levering aan huis


Sfeervol buiten verblijven onder een overkapping van Gardendreams is vanzelfsprekend. Deze leverancier uit Duitsland levert veranda's conform de de Duitse norm wat resulteert in een enorm solide constructie en een perfecte afwerking.

Breedte: 300 cm.
Diepte: 500 cm.
Dakbedekking: helder of opaal polycarbonaat
Gootsierlijst: vlak
Oppervlakte: 15.00 m²
Keuze uit de standaard kleuren:
RAL 7016 antraciet, RAL 9001 crème wit, RAL 9007 grijs structuur, RAL 9016 wit

Een veranda van Gardendreams voldoet aan de beste kwaliteit en wordt als compleet bouwpakket geleverd. Om uw wensen nog meer tegemoet te komen biedt Gardendreams meerdere opties aan bij een polycarbonaat veranda. U kunt namelijk kiezen voor LED-verlichting, zijwanden, glazen schuifwanden etc. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij adviseren u de meest passende veranda!
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Betonvoet met waterafvoer

Betonvoet met waterafvoer

€ 79,-
Funderingsvoet met geïntegreerde waterdoorvoer welke aangesloten wordt op uw veranda.
GD glasschuifwandsysteem 300 cm.

GD glasschuifwandsysteem 300 cm.

€ 1489,-
De glasschuifwanden van Gardendreams sluiten uw veranda op een transparante wijze af. Het flexibele schuifsysteem zorgt ervoor dat u naar wens kunt genieten van een afgesloten ruimte, beschut voor regen en wind.
Halfronde of klassieke goot 300 cm.

Halfronde of klassieke goot 300 cm.

€ 109,-
De keuze voor een andere sierlijst aan uw goot kan bepalend zijn voor het totale zicht van uw veranda. Mocht u een klassiek huis hebben dan adviseren wij u de geprofileerde versie. Indien dit strak en afgewerkt is kunt u beter kiezen voor een vlakke of ronde sierlijst.
LED Exclusive Line

LED Exclusive Line

€ 339,-
De LED-verlichting voor veranda's dient zoals de overkapping duurzaam en prettig te zijn. Deze warm-LED zorgt voor een gezellige verlichting inclusief garantie! Een set bevat 6 lampen, afstandsbediening en trafo.
Montage

Montage

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Schoor

Schoor

€ 39,-
Enkele schoren in uw veranda zorgen voor een klassieke uitstraling. Indien dit bij de situatie past zorgt dit voor een gezelligere sfeer bij uw overkapping.
Spie polycarbonaat 500 cm.

Spie polycarbonaat 500 cm.

€ 509,-
Een polycarbonaat spiekozijn is een uitkomt voor uw veranda en zitruimte als er sprake is van een klein gedeelte wat afgedicht moet worden. Denk hierbij aan ruimtes die ontstaan boven een schutting of een muur. Middels een spie maakt u uw overkapping op een makkelijke manier een gesloten ruimte.
Vaste betonvoet

Vaste betonvoet

€ 39,-
Ideaal als fundering van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.
Zijwand polycarbonaat 500 cm.

Zijwand polycarbonaat 500 cm.

€ 1269,-
Een zijwand van polycarbonaat creëert een beschutte zitruimte. Tevens ontvangt u meer privacy doordat u uw veranda afsluit. Polycarbonaat zorgt ervoor dat het daglicht nog deels wordt doorgegeven zodat het een gezellige ruimte blijft om te verblijven.
Zonwering

Zonwering

Bij een veranda is het mogelijk om een zonwering toe te passen. l’Orangerie heeft hier meerdere toepassingen voor, denk hierbij aan een elektrische zonwering, plissé zonwering of lamellendoeken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden omtrent de diverse toepassingen.