l'Ora veranda 606 x 350 cm.

€ 4130,- v.a.


De l'Ora veranda is het meest scherp geprijsde merk veranda. De overkapping wordt gebouwd conform de Nederlandse norm en is een waardevol verlengstuk van uw woning. De l'Ora veranda worden samengesteld uit duurzame materialen waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. Reden genoeg voor u om meer buiten te verblijven.

Breedte: 606 cm.
Diepte: 350 cm.
Dakbedekking: gelaagd veiligheidsglas
Gootsierlijst: recht, halfrond of klassiek
Oppervlakte: ca. 21 m²
Keuze uit de standaard kleuren:
RAL 7016 antraciet, RAL 9001 crème wit, RAL 9016 wit

Een veranda van l'Orangerie voldoet aan goede kwaliteit en wordt als compleet bouwpakket geleverd. In het dak komt gelaagd 4.4.2 glas, dit barst niet in meerdere stukken maar kleeft als 1 geheel aan elkaar. Om uw wensen nog meer tegemoet te komen biedt l'Orangerie meerdere opties aan bij een veranda met glazen dak. U kunt namelijk kiezen voor LED-verlichting, zijwanden, glazen schuifwanden etc. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, wij adviseren u de meest passende veranda!
 

Bijbehorende productopties

prijzen incl. BTW en levering in Nederland en België

 
Betonpoer met waterafvoer

Betonpoer met waterafvoer

€ 58,-
Funderingsvoet met geïntegreerde waterdoorvoer welke aangesloten wordt op uw veranda.
l'Ora glasschuifwand 600 cm.

l'Ora glasschuifwand 600 cm.

€ 1550,-
De l'Ora glazen schuifwanden sluiten of uw veranda op een transparante wijze af. Het flexibele schuifsysteem zorgen ervoor dat u naar wens kunt genieten van een afgesloten ruimte, beschut voor regen en wind. De standaard hoogte varieert tussen de 190 en 260 cm. hoogte.
l'Ora LED-verlichting

l'Ora LED-verlichting

€ 195,-
De LED-verlichting voor veranda's dient zoals de overkapping duurzaam en prettig te zijn. Deze warm-LED zorgt voor een gezellige verlichting inclusief garantie! Een set bevat 6 lampen, afstandsbediening en trafo.
l'Ora spie polycarbonaat 350 cm.

l'Ora spie polycarbonaat 350 cm.

€ 238,-
Een polycarbonaat spie is een uitkomt voor uw veranda en zitruimte als er sprake is van een klein gedeelte wat afgedicht moet worden. Denk hierbij aan ruimtes die ontstaan boven een schutting of een muur. Middels een spie maakt u uw overkapping op een makkelijke manier een gesloten ruimte.
l'Ora zijwand polycarbonaat 350 cm.

l'Ora zijwand polycarbonaat 350 cm.

€ 705,-
Een zijwand van polycarbonaat creëert een beschutte zitruimte. Tevens ontvangt u meer privacy doordat u uw veranda afsluit. Polycarbonaat zorgt ervoor dat het daglicht nog deels wordt doorgegeven zodat het een gezellige ruimte blijft om te verblijven.
l'Ora zonwering

l'Ora zonwering

Bij een veranda is het mogelijk om een zonwering toe te passen. l’Orangerie heeft hier meerdere toepassingen voor, denk hierbij aan een elektrische zonwering, plissé zonwering of lamellendoeken. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden omtrent de diverse toepassingen
Montage

Montage

Het is uiteraard mogelijk om uw veranda, tuinkas of ander aangekocht product te laten monteren door l'Orangerie. Gezien de diversiteit aan verschillende werkzaamheden adviseren wij u om contact op te nemen met onze adviseur voor meer informatie.
Schoor

Schoor

€ 39,-
Enkele schoren in uw veranda zorgen voor een klassieke uitstraling. Indien dit bij de situatie past zorgt dit voor een gezelligere sfeer bij uw overkapping.
Vaste betonpoer

Vaste betonpoer

€ 58,-
Ideaal als fundering van uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer.