Terrasoverkapping of veranda

Met glazen dak


Een glazen dak als terrasoverkapping heeft een aantal voordelen: het geeft een chique uitstraling,
er kunnen uv-filters in verwerkt worden en het is duurzaam. Eén ding is zeker: als u kiest voor een aluminium constructie met een glazen dak, dan kiest u voor een ijzersterke constructie waar u heel lang van kunt blijven genieten!


 
Grijze serre tegen een laag huis

Een open veranda

Voor een ruimtelijk effect


Een veranda zonder wanden biedt u een open plek waar toch beschermd gezeten kan worden. Heerlijk open en luchtig en optisch gezien heel ruimtelijk! Het prettige van een open veranda is ook dat u er in een later stadium altijd nog voor kunt kiezen om de veranda dicht te maken.

Terrasoverkapping met glazen zijwand

Een veranda met zijwand

Voor extra beschutting


Een zijwand in uw terrasoverkapping biedt net dat beetje extra privacy. Bovendien kunt u de wand zo plaatsen, dat hij beschutting biedt tegen wind en regen. Kiest u voor een glazen wand om het uitzicht te behouden of wilt u toch liever wat meer privacy? Dan biedt een dichte aluminium wand uitkomst!

Terrasoverkapping grijs

Een veranda met achterwand

Voor extra bescherming


Een voorwand of achterwand in uw terrasoverkapping is ideaal als u lekker beschut wilt zitten. Zo’n wand beschermt tegen weer, wind, geluid en licht. De voor- en achterwand van een terrasoverkapping is meestal de langste zijde, en levert daarom meteen het grootste voordeel.

Veranda met glazen schuifdeuren

Een veranda met schuifdeur

Vrij kijken of beschut zitten?


Een schuifdeur in uw terrasoverkapping biedt optimale flexibiliteit. Met een schuifdeur kunt u enerzijds beschutting of privacy creëren als u daar behoefte aan heeft, maar anderzijds kunt u ook genieten van meer zicht, licht en buitenlucht. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunt u deze sluiten of openen.

Grijze tuinkamer met glas

Veranda met openslaande deur

Verzorgd en praktisch


Een openslaande deur in uw terrasoverkapping is een mooie oplossing om een ‘tuinkamergevoel’ te creëren.
Bovendien heeft een openslaande deur een verzorgde uitstraling en heeft u de mogelijkheid om de overkapping af te sluiten. Daar een enkele deur vaak voldoende is bespaart u ruimte in de tuinkamer.

Witte overkapping tegen huis met rode pannen

Een veranda met schuifpui

Fijn en flexibel!


Een schuifpui in uw terrasoverkapping biedt optimale flexibiliteit.Een schuifpui heeft geen ruimte nodig om open te kunnen zwaaien, maar heeft wel alle voordelen van een ‘gewone’ deur: uw overkapping wordt afsluitbaar en biedt beschutting en privacy als u daar behoefte aan heeft.

 

Filter op breedtematen:

Toon alles0 - 500 cm500 - 700 cm700 - 800 cm