De projecten van l'Orangerie

van stalen wand tot terrasoverkapping

Op deze pagina kunt u verschillende projecten vinden die l'Orangerie in de afgelopen jaren gerealiseerd heeft. Kijk gerust even rond. Bent u enthousiast geworden of heeft u juist een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Tot ziens bij l'Orangerie!

 

Aluminium veranda met glazen schuifwanden

bij een vrijstaande woning in Uddel


Voor deze klant in het Veluwse Uddel hebben wij een aluminium veranda geleverd en gemonteerd. Het gaat om een aluminium veranda van 8 bij 4 meter, die is uitgebreid met glazen schuifwanden. De veranda is voorzien van een halfronde siergoot en een middenstaander, om de overspanning van 8 meter te kunnen realiseren. De veranda is tegen de woning aan geplaatst en zorgt ervoor dat deze klant nog lang onbezorgd buiten kan genieten! Bekijk onze modellen!

Stalen wanden voor een vergaderruimte

bij een marketingbureau in Apeldoorn


Voor deze opdrachtgever in Apeldoorn hebben wij door middel van stalen wanden met drievlaks verdeling een vergaderruimte gerealiseerd. Door het gebruik van stalen wanden heeft de vergaderruimte een moderne uitstraling en een transparant karakter. De ranke aluminium profielen zorgen ervoor dat het glas op een stijlvolle manier wordt onderbroken. Bij de deuren is de keuze gemaakt voor dubbele draaideuren.

Glazen kas op kantoor

bij een kinderdagverblijf in Roermond


Deze opdrachtgever in Roermond was op zoek naar een originele manier om extra werkplekken te realiseren. Ze hebben toen ervoor gekozen om een kantoorkas van l'Orangerie te plaatsen om zo extra werkplekken te creëeren. Het gaat hier om een maatwerk kas, die door de monteurs van L'Orangerie vakkundig geplaatst is. Dit tot volledige tevredenheid van beide partijen!


Glazen schuifwanden van l'Orangerie

bij een prachtig landelijk pand

Recent hebben wij bij dit prachtige project in Ermelo de glazen schuifwanden mogen leveren. Na het inmeten en de levering konden wij de wanden vlot monteren. Het hout in combinatie met de glazen wanden zorgt voor een strakke, moderne look, zonder dat het rustieke van het hout verloren gaat. Dit zorgt uiteindelijk voor een prachtig eindresultaat!Aluminium veranda met lamellendak

voor een klant in Garderen


"Ik ken Jouk al persoonlijk en ben zodoende bij l'Orangerie terechtgekomen. Ik had al een idee wat ik wilde realiseren, maar (toentertijd) verkocht L'Orangerie nog geen lamellendaken. Geen probleem voor de mannen, ze zijn er mee aan de gang gegaan en even later was het rond en kon de montage beginnen. De montage verliep vlot. Omdat het voor hen de eerste keer was er een vertegenwoordiger van de lamellendaken bij om advies en sturing te geven waar nodig. Maar het monteren verliep probleemloos en ik kon al snel genieten van de veranda. Recent hebben we de veranda nog uitgebreid met glazen schuifwanden van l'Orangerie. Dat bevalt heel erg goed. Nu zitten we nog meer beschut tegen de elementen. Ik zou iedereen de diensten van l'Orangerie aanraden. Door de korte lijnen is het contact heel goed. De heren vullen elkaar perfect aan en zijn bekwaam in hun werk".

Tuinkamer met glazen schuifwanden

voor een klant in Apeldoorn


" Via mond tot mond reclame zijn wij bij l'Orangerie terechtgekomen. Ik had een vaag idee wat ik wilde, en dankzij het advies van l'Orangerie is daar toen een concreet plan uitgekomen. Het advies was heel duidelijk en klantgericht. Ook over de prijzen waren en geen onduidelijkheden. De montage was ook snel bekeken. Als we vragen hadden waren ze telefonisch altijd bereikbaar en zo nodig kwamen ze snel langs. Ook toen we 2 keer pech gehad hebben met een kapotte ruit was de service top. De nieuwe ruiten werden besteld en al heel snel weer gemonteerd. Daarom beveel ik l'Orangerie bij iedereen van harte aan. Goede service en persoonlijk contact!"


Kantoorkas bij een marketingbureau in Deventer

voor een prachtige vergaderruimte


Deze klant in Deventer was op zoek naar een originele oplossing voor een vergaderruimte. Na overleg met L'Orangerie is de keuze voor een kas op kantoor gemaakt. Hiermee realiseert L'Orangerie een vergaderruimte met een transparant karakter, die ook nog een snel en relatief rustig te plaatsen is. De klant was volkomen tevreden over de gang van zaken en de service verleent door de specialisten van L'Orangerie. Bekijk hier onze modellen of kom langs in onze showroom!

Tuinkamer met glazen schuifwanden

in Kootwijkerbroek


"Ik was op internet op zoek naar leveranciers van maatwerk serres bij mij in de buurt, toen ik op de website van l’Orangerie terecht kwam. Na telefonisch contact te hebben gehad ben ik naar de showroom in Garderen gegaan en heb ik de situatie uitgelegd. Ik was op zoek naar een mooie serre, die ik tegen mijn huis aan wilde plaatsen. Echter moest daarvoor eerst nog een balkon en een tuinmuur weggehaald worden. Er werd goed meegedacht door de beide heren, en er was snel een akkoord. De montage zelf was vrij snel bekeken. Alleen waren er 2 dakplaten kapot gegaan tijdens transport, dus die moesten door de fabriek nageleverd worden. Dat, en nog wat kleine puntjes die nog geregeld moesten worden vond ik persoonlijk erg lang duren. Voordat het uiteindelijk helemaal klaar was, waren we al een poos verder. Dat is eigenlijk het enige verbeterpunt. Door de kleinschaligheid van l’Orangerie is het contact heel goed, heel persoonlijk. Dat geeft een fijn gevoel als consument zijnde. Ik heb prettig zaken gedaan met de heren van l’Orangerie en zou hun diensten en producten ook zeker aanbevelen!"

Terrasoverkapping met polycarbonaat dak

voor een klant in Ermelo


Onlangs hebben wij deze stacaravan uit mogen breiden met een terrasoverkapping die voorzien is van een polycarbonaat dak. Dit soort overkappingen kunnen probleemloos tegen bestaande constructies zoals woningen, of zoals in deze situatie, een stacaravan aan geplaatst worden. L'Orangerie garandeert een vlotte en vakkundige montage, waardoor u snel kunt genieten van uw overkapping!

Aluminium terrasoverkapping met zonwering

voor een klant in Roelofarendsveen


In de zomer van 2017 heeft l'Orangerie een grote aluminium overkapping geplaats in onze achtertuin. Het gebruikte materiaal van het frame is antraciet aluminium en de platen zijn lichtdoorlatend polycarbonaat. Als zonwering is gekozen voor wit/creme plichegordijnen die je middels een klikstang makkelijk open en dicht kan doen. Het plaatsen van de overkapping was binnen een dag geregeld en wij hebben zelf bijna niks hieraan hoeven voor te bereiden. Enkel het blootleggen van de afvoerpijp waaraan de goot van de overkapping aangesloten kon worden. Wij zijn erg tevreden met de overkapping en raden dit product en de diensten van l'Orangerie dan ook van harte aan.


Glazen schuifwand onder een terrasoverkapping

in Roermond


Onlangs hebben wij voor een klant in Roermond glazen schuifwanden gemonteerd onder een bestaande terrasoverkapping. Nadat de wanden ingemeten waren ging de montage vrij vlot. Dit tot tevredenheid van de klanten. l'Orangerie kan glazen schuifwanden in vrijwel elke situatie toepassen, nieuwbouw of bestaande bouw. Benieuwd wat er in uw situatie mogelijk is? Neem contact op of kom langs in de showroom!