Persoonlijk advies en
​​​​​​​eigen montage
Degelijke merken met perfecte service
 

Waardevol advies en oprechte aandacht

l’Orangerie onderscheidt zich door een sterke focus op advies


We denken graag met u mee over de mooiste mogelijkheden voor uw situatie. Persoonlijke benadering en aandacht staan voorop. Zo komen we altijd bij u inmeten, om te voorkomen dat uw gekozen buitenruimte toch net niet past of niet plaatsbaar is op een bepaalde locatie. Maar misschien wel het belangrijkste: u komt bij l’Orangerie niet voor verrassingen te staan. U kiest voor kwaliteit en service en daar staan wij garant voor. Het bedrag waar u voor tekent, blijft staan. Dit hebben we allemaal netjes verwerkt in onze algemene voorwaarden. Geen verborgen extra kosten of nacalculaties. Ook dat is de service van l’Orangerie!

 


Montage op locatie

Probleemloos en vakkundig


Wilt u dat uw nieuwe oranjerie, kas of terrasoverkapping perfect en veilig op de juiste plek gemonteerd wordt? Dan bent u bij l’Orangerie aan het juiste adres! Wij beschikken over een vast team vakkundige monteurs die uw product van fundering tot afwerking zorgvuldig monteren.


Onze monteurs werken door heel Nederland en u zult daarom geen extra kosten voor kilometers zien.

Jouk Bleijenberg en Bart van der Plas l'Orangerie

Passie voor stijlvol en duurzaam

A-merken met goed advies en perfecte montage


Bart van der Plas en Jouk Bleijenberg zijn twee jonge, enthousiaste ondernemers met een passie voor stijlvol en duurzaam buitenleven. Ze hebben beiden al jaren ervaring met de verkoop van serres, tuinkamers, schuifwanden, glazen schuifwanden, kweekkassen en glazen buitenruimtes. In 2016 richtten ze l'Orangerie op, hun eigen bedrijf in duurzame buitenverblijven.


Bart van der Plas

(06) 44 84 94 49

bart@lorangerie.nl  →


Jouk Bleijenberg

(06) 57 83 52 83

jouk@lorangerie.nl​​​​​​​  →

 

Waar zit l’Orangerie?

Eenvoudig bereikbaar vanaf de A1


l’Orangerie bevindt zich aan de Paleisweg 24 in Garderen en aan de Paleisweg 19 in Ermelo, een bosrijk dorp in het hart van de Veluwe. Onze overdekte showroom is makkelijk bereikbaar vanaf de A1, en ligt op vijf minuten rijden van afslag Garderen. Belt u even voordat u een bezoek brengt, dan zorgen we dat de koffie klaar staat!